Ma 2024 február 21. Eleonóra napja van. Holnap Gerzson napja lesz.
Jakab egy pitiáner daltolvaj

Jakab egy pitiáner daltolvaj

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A munkásfenyegető Jobbik-vezér most éppen lopásra vetemedett.

„Az eredeti, levédett Kié ez az ország című dal szövegírója, zeneszerzője és előadója én vagyok, mely az 1993-as Ez egy kutya világ című lemezemen jelent meg. A dalt semmiféle politikai célzatú felhasználásra, reklámra nem engedélyeztem. Különösen úgy nem, hogy a szöveg bizonyos részeit átírják, és politikai felhangot adjanak neki. Felszólítjuk Jakab Pétert, hogy a videófelvételt törölje, távolítsa el!” – írta közösségi oldalán Vörös István.

A Prognózis együttes legendás vezetője igen finoman és visszafogottan fogalmazta meg azt a tényt, hogy a Gyurcsány vezényelte hazafiatlan népfront Ballik-frakciója élén handabandázó operett-Szamuely-tehetség, alkotókészség, eredetiség híján egyszerűen ellopta a neves muzsikus, dalszerző szellemi tulajdonát. Jakab tehát egy ócska, gátlástalan, egyben pitiáner daltolvaj, aki ura és parancsolója büdös tornacipőjét nyalogatva senkit és semmit nem tart tiszteletben. Nemrég egy építkezésen fenyegetett meg egy munkást, most pedig lopásra vetemedett, tökéletesen idomulva a rabolt villában pöffeszkedő gazdájához.

Ez a gyalázatos, bicskanyitogató eset is rávilágít, hogy az idegen érdekeket szolgáló moslékkoalíció gazembereit egyetlen dolog cementezi össze: a szolgalelkű cselédhad féktelen, beteges zsákmányszerzési vágya. Ezért a ziháló gyűlölet, a gerinctelen árulások undorító sorozata. Jövő tavasszal a becsület, a tisztesség, az emberség, valamint hazánk és nemzetünk védelmében a választóknak oda kell küldeniük ezt a bűzlő fertőt, ahová való: a föld alá.

Ágoston Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Mozi világ (440) Vetítő (30) Sport (729) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (535) Egészség (50) Politika (1582) Életmód (1) Történelem (17) Heti lámpás (304) Jobbegyenes (2760) Kultúra (6) Tereb (146) Autómánia (61) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7417) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (698)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>