Ma 2022 július 07. Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
Jak, Jakab, Jakababb

Jak, Jakab, Jakababb

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Lehet még fokozni a politikai röhejességet?

Naná, hogy igen. Jakab Péter megmutatta, hogy miként lehet exnáciból gastroblogger, ál-szegénylegény, bukott jelöltjelölt, ingatlanmágnás és néppárti szívtipró. Bár Csóka utcai alakítása miatt inkább a szegény emberek Don Juanja lett.

Pedig milyen példás családapának, jó férjnek mutatta magát a krumpliszsákok rettenthetetlen emelgetője. Még a kormány családtámogatásait is felvette (furi, azt nem loptuk el?). A libsik persze sipákolnak, hogy a magánélet szentsége, a politikát nem keverhetjük össze a családdal, bla-bla-bla... Persze hogy nem, ha róluk van szó. Egy fideszes magánélete viszont sosem szent, sőt, azt támadják leginkább, és ha nincs botrány, akkor kitalálnak valamit, és tényként állítják.

A parizerhuszár most csúnyán belegabalyodott a hazugsághálóba. Már a lakásügyletek is megtépázták a bőrdzsekit, ám a Csóka utcai kirohanása (Zrínyié királyabb volt) már a szánalom.hu kategória. „Találkozunk a bíróságon...” Ismerős? KariGeri is gyakran ismételgeti ezt az egyszerű üzenetet. Lefordítva ez olyan, mint amikor a kisfiú kicsúzlizza az ablakot, és azt mondja, „nem én voltam”. A Jobbik igazi baloldali párt lett, hiszen felvették a komcsi retorikát, hazudj nagyot, majd ha rajtakapnak, fenyegetőzzél. Egy jó 20 százalékon álló nemzeti radikális pártból leküzdötték magukat Gyurcsány talpnyalójává. Ehhez azért kell tehetség, illetve pont hogy nem.

Jakab Pétert nagy valószínűséggel a saját pártján belül szeretnék megpuccsolni. A legtöbb elemző szerint a szivárogtatás az ingatlanügyeiről és a magánéleti válságáról a Jobbik berkeiből származik. Jakab Péter, miután elvérzett az előválasztási cirkusz porondján, már kínos a pártvezetésnek. Ha a Jobbik nem tud megújulni, mégpedig egy tisztújítást követően (lásd Momentum), akkor vége lesz. A párton belüli kemény vezetés és félelem miatt nem mernek nyíltan lázadni, ezért azt a látszatot kell kelteni, hogy a Fidesz áll a kínos felvételek mögött.

Szia, uram! Olcsó albi érdekel, vagy inkább a Városháza? A baloldali összefogás elszabadult tengeralattjáróként suhan a mélybe. Vörös bárók pénzelik MZP-t, aki szerint a rezsicsökkentés és a benzinárak befagyasztása kommunista módszer, és az emelkedő árakat a felhasználóknak kell megfizetniük. Amint Anonymus videóiból kiderül, a baloldali városháza maffiaszerűen működik, hivatali visszaélés, vesztegetés, titkos jutalékrendszer... Ez a „tiszta kezű politizálás”, legalábbis Márki-Zay szerint. A Jakab-ügyek is jót tesznek a választók politikai rálátásának. Megmutatják, hogy a baloldal az elmúlt évtizedekben semmit sem változott, maradt hazug és korrupt.

Georg Spöttle - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Nagyvilág (1465) Szépségápolás (15) Gazdaság (665) Életmód (1) Mondom a magamét (6164) Jobbegyenes (2349) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Kultúra (6) Autómánia (61) Egészség (50) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Tereb (141) Heti lámpás (260) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>