Ma 2021 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
Ismét elböfögte magát Svédország szégyene

Ismét elböfögte magát Svédország szégyene

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A Magyarországot gyalázó svéd miniszternek végképp elment a józan esze.

Április bolondja.

Talán még sokan emlékeznek a svéd szociális ügyi miniszter, ]]>Annika Strandhäll kirohanására ]]>a magyarországi családvédelmi akcióterv ellen. Szerinte Magyarország brutális menekültpolitikát folytat, a vezetők nyíltan antiszemiták és muszlimellenesek, kínozzák a migránsokat a határon, betiltják a gender studiest, visszaforgatják az idő kerekét, és elnyomják a nőket, magyar családpolitikai akcióterv rátámad a nőkre, belenéz a méhükbe.

Orbán Viktornak szégyellnie kellene magát, amiért „fehér magyar gyerekekkel” orvosolná a népességcsökkenést bevándorlók helyett, s mindez a náci Németországra emlékezteti őt - fejtette ki magvas gondolatait akkor Annika Strandhäll, aki ismét homorított egyet.

A miniszter asszony ugyanis ]]>úgy gondolta,]]> hogy április 1. alkalmából egy kis tréfára ragadtatja magát. Ennek keretében bejelentette saját Facebook-oldalán, hogy mivel Svédországban túl sok a szingli, és már nem szexelnek annyit az emberek, mint a 70-es, 80-as években, épp ezért egy új hatóságot állítanak fel 2020-tól, amely az ő problémáikat hivatott orvosolni, kormányhivatalnokokkal történő találkozással és egy társkereső programmal.

Ugyanennek a hatóságnak egy másik programja szerint azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének, de ez nem sikerül nekik, egy applikációt fejlesztenek, amelyben amúgy egy tojással ábrázolják kívánt gyermeket, s ezeknek a pároknak némi pénzügyi kompenzációt juttat majd az állam.

Majd később bejelentette, hogy mindez csak ]]>áprilisi tréfa volt.]]> Hogy a jóízű tréfára miként reagáltak a svédországi szinglik és gyermektelen párok, el lehet képzelni, a svéd lapok beszámolója szerint sok kritika érte Annika Strandhällt, aki viszont az Expressennek küldött levelében úgy vélekedett, hogy több humorra lenne szükség a politikában, és szerinte vicces volt a Facebook-bejegyzése.

Még egyszer: Annika Strandhäll a svéd szociális ügyi miniszter. De az áprilisi tréfák nem értek véget.

A svédországi segélyhívásokat kezelő központ hivatalos Instagramm-oldala arról számolt be, hogy a balkezesekre való tekintettel a 112-es segélyhívó mostantól úgy is él, hogy ha 211-et tárcsáznak. Majd jelezték hogy ez is áprilisi tréfa volt.

Szegény Svédország!

Mauhrer Zoltán

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (657) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2006) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (505) Gasztronómia (539) Belföld (6) Mondom a magamét (5225) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Heti lámpás (254) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Tereb (140) Politika (1578) Egészség (50) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Vetítő (37) Sport (729) Kultúra (6) Nagyvilág (1454) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>