Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
Így támadják a családot az ájtatoskodó liberálisok

Így támadják a családot az ájtatoskodó liberálisok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Egy pillanatra sem állhat le a liberalizmus kultúrharca. Elképesztő!

Egy pillanatra sem állhat le a liberalizmus kultúrharca a normalitás ellen. A keresztény házasságból előbb polgári házasságot csináltak, aztán ezt továbbfejlesztve, már azonos nemű személlyel, fával, vasútállomással vagy akár önmagával is összeházasodhat az ember a nálunk szerencsétlenebb országokban. A nem több és nem kevesebb, mint kettő létező nem mellé is próbálnak felsorakoztatni még több tucatnyit, társadalmi nemként meghatározva különböző lelki és mentális betegségek szövődményeit. A támadássorozatot persze a család sem úszhatja meg. Ha viszont már így alakult, ne álljunk meg ott, ahonnan a libsik se merészkedtek tovább! Nézzük meg, mi minden lehetne még család az ő aberrált logikájuk szerint!

Az egész propagandahadjárat apropója a ]]>2018-as gyermekjogi jelentés]]>, amelyet a Soros-féle OSF pénzcsecsén lógó Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adott ki. Ennek az alapítványnak a vezetője Gyurkó Szilvia jogász, aki a WMN.hu-n is csillogtatja tudását például az ]]>ilyen]]> jóemberkedő, érzelmekre rádolgozó, a konkrét és ezáltal cáfolható állítások helyett ájtatoskodva politizáló cikkek szerzőjeként. Ne legyenek kétségeink, a Hintalovon alapítvány „szakmai csapata” által összeállított gyermekjogi jelentés ugyanolyan poltitikailag motivált, tendenciózusan hangulatkeltő fércmű, mint amikor a Transparency International éves jelentésében elolvashatjuk, hogy Magyarország teljesen élhetetlen, mert a feje búbjáig beborította a ]]>korrupció]]>, majd ezt letéve a Freedom House jelentéséből azt is megtudhatjuk, hogy Magyarország teljesen élhetetlen, mert már egyáltalán nincs szabad sajtó.

Nagyokat aggódik a szegénységben élő, tartósan beteg, illetve speciális nevelési igényű, bántalmazás áldozatává vált, továbbá hajléktalan gyerekekért, mondván, ők nem sokat éreztek a kormányintézkedések keltette pozitív változásokból. Ha a kormány javítani próbál a gyereket vállaló családok helyzetén, hogy elhárítsa a következő évtizedekben várható népesedési katasztrófát, akkor ezek a hivatásos agitátorok és lélekrombolók azon kezdenek nyafogni, hogy a társadalom peremére szorultakkal mi lesz. Ha a rászorulók egy részének helyzete megoldódna, akkor meg az lenne a baj, hogy a többiek ebből semmit nem éreznek. És ez egészen addig így fog menni, amíg Fidesz-kormány van. Amint valami jó kis szakértői, progresszív újSZDSZ-es kormány kerülne hatalomra, azonnal lenyugodnának ám a kedélyek az elesettekért aggódó Soros-szervezetek körében, és hirtelen minden rendben lenne. Kivéve persze a középosztályt, mert az ismét érezné, hogy elkezdték tönkretenni, ahogy az minden kommunista-liberális kormányzáskor megtörténik.

Hirtelen mégis jól jönnek a határon túli magyarok

A családok éve miatti túlpolitizáltságon sopánkodó jelentésbe persze kell a keményvonalas politika is, de csak a szokásos sunnyogással. Ha már az ellenzék állandóan a magyarok külföldre költözésén pörög, hát megállapítja a jelentés – persze politikamentesen, szigorúan szakmai alapon –, hogy minden tizedik magyar állampolgárságú gyerek külföldön született. Igaz, hogy a magyar adatok a legkedvezőbbek a környező országok közül, vagyis a többi V4-es országból is többen mennek nyugatra, nem beszélve a katasztrofális román és horvát helyzetről. Az ok pedig nem az ellenzék által delirált orbáni rémuralom, hanem az, hogy a szocializmusban elszegényített közép-európai országokra rátolták a gazdag nyugati országok unióját, amivel ez is együtt jár. Nyithatsz cukrászdát Bécsben, és szedheted le a tányérokat egy londoni gyorskajáldában. A fő hazugság viszont nem is ez. Hanem az, hogy egymilliónál több határon túli magyar rendelkezik már magyar állampolgársággal, vagyis minden tizenegyedik magyar állampolgár alapból külföldön él. Ezek a hitvány hazudozók pedig velük hamisítják most a kivándorlási statisztikáikat.

Család az, ami szerintük az

Nem is ismernénk rá a haladókra, ha az elesettekért való aktuális aggódásukat nem használnák fel arra, hogy üssenek egy újabb rést a normalitáson. A gyermekjogi jelentés a liberális kánonhoz illeszkedve középpontba állítja az elvált szülőket, mindenképpen beerőlteti az egyszülős családokat a családfogalomba, aztán meg azon aggódik, hogy nem esik szó a gyerekbántalmazásról. Arról valamiért nem beszél a jelentés, micsoda agyrém az, hogy apák sokasága neveli valaki másnak a gyerekét, miközben az ő vér szerinti gyerekét is egy másik férfi neveli. Nem hangsúlyozza egyik liberális okostojás se, milyen károkat okoz gyerekben és szülőben egyaránt, hogy minden második örök hűségi fogadalom esküszegéssel végződik. Nem szoktuk tőlük hallani, hogy a legjellemzőbb gyerekbántalmazási eset az, amikor a nevelőapa bántalmazza az élettársa fiát. Nem, ők nem ezekről beszélnek.

Inkább meg akarják nekünk szabni, hogy mi mindent kell családnak tekintenünk. Definiálták is nekünk, hiszen egy szakmai megállapításnak kell, legyen szakmai alapja, márpedig ők a szakmaiság csúcsa. Igen, ezek a hibbantak szerint egy nő a kutyájával vagy egy férfi a macskájával is családot alkot. A leszbikus nőt a macskájával már alighanem túl sokszor röhögtük ki, azt nem merték rátenni.

Bizalom, kötődés, figyelem, felelősség, gondoskodás

Ezek a kulcsfogalmak a szakértők szerint. Ha egy közösségben mindez megvan, akkor azt a haladók már családnak tartják. Lássuk csak, milyen közösségek léteznek még, amelyek szintén megfelelnek a kritériumoknak! Haladó embertársaink szerint tehát ezek is mind családok.

Vésey- Kovács László - ]]>www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Heti lámpás (312) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7536) Tereb (146) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (704) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Életmód (1) Politika (1582) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2786) Kultúra (7) Történelem (18) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Autómánia (61) Sport (729) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>