Ma 2021 július 24. Kinga, Kincső napja van. Holnap Kristóf, Jakab napja lesz.
Ide vezetett Gyurcsányné, a szocialisták és a momentumosok első útja

Ide vezetett Gyurcsányné, a szocialisták és a momentumosok első útja

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Micsoda meglepetés!

Csak olyan bizottságielnök-jelöltet tudunk majd elfogadni és támogatni, aki meg akarja állítani a migrációt, meg akarja védeni Európát, tiszteletben tartja a nemzetállamokat, és nem alkalmaz kettős mércét – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője az Origónak adott szerdai interjúban. Mint megjegyezte: már az első napokban világossá vált, hogy az EP-mandátumot szerzett ellenzéki pártok (DK, Momentum, MSZP), az EP bevándorláspárti erőihez csatlakoznak.

Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselője az Origo.hu-nak ]]>arról beszélt]]>: a Fidesz-KDNP megválasztott európai képviselői nagyon erős felhatalmazást kaptak arra, hogy küzdjenek a bevándorlás megállításáért, a nemzetek Európájáért és a keresztény kultúra megvédéséért. Hozzátette: mindenkivel együtt fognak működni, aki meg akarja állítani a bevándorlást.

Ha lehet, akkor ezt a néppártban fogjuk megtenni, de ha nem lehet – mert a néppárt bevándorláspárti irányba mozdul –, akkor nem a néppártban

– hangsúlyozta, kiemelve:

a bevándorlás és a keresztény kultúra védelmében nem tudunk és nem is akarunk engedni.

Az EP-képviselő leszögezte: az Európai Bizottság elnöki posztjára nem támogatják Manfred Webert, aki többször megsértette a magyarokat.

A magyarok világosan kimondták, hogy Brüsszelben változást szeretnének. Olyan európai vezetőket akarnak látni, akik nem szervezni, hanem megállítani akarják a bevándorlást. Ezért sem Weber, sem Timmermans európai bizottsági elnöki jelöltségét nem támogatjuk
– fogalmazott, hozzátéve:
Manfred Weber az elmúlt hónapokban többször megsértette a magyarokat, Frans Timmermans pedig gyakorlatilag folyamatosan hazudott Magyarországgal kapcsolatosan az EP-választási kampányban.

Hidvéghi Balázs arról is beszélt: már az első napokban világossá vált, hogy az EP-mandátumot szerzett ellenzéki pártok (DK, Momentum, MSZP) az EP bevándorláspárti erőihez csatlakoznak.

Gyurcsányné, Gyurcsány, a szocialisták és a momentumosok első útja is a bevándorláspárti szövetségeseikhez vezetett: a DK és az MSZP az európai szocialistákkal, a Momentum a liberális ALDE-val borul össze. Ezek célja, hogy migránsokkal telepítsék be Európát

– emelte ki.

]]>www.pestisracok.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (659) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1578) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Egészség (50) Nagyvilág (1456) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (255) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2079) Irodalmi kávéház (505) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Sport (729) Tereb (138) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Történelem (14) Életmód (1) Mondom a magamét (5446) Belföld (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>