Ma 2021 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Hernádi Juci előbújt

Hernádi Juci előbújt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szégyen ez a libernyák nő!

A szabad gondolatok utat törnek maguknak, aztán jöhetnek a forradalmak

Azon gondolkodtam, mit fogok, egyáltalán mit tudok nyomdafestéket tűrő módon mondani erről az egész helyzetről, ami most az SZFE kapcsán kialakult. Borzalmas változásokat látok, hasonlóakat, amiket már olvashattunk a történelemkönyvekben. Én egy olyan korban nőttem fel, amikor még a színházi előadások előtt jött egy bizottság, megnézte a darabot a közönség előtt és utalásokat tett arra, hogy mit kell kihagyni. De ez egy kontraproduktív dolog, ami korábban sem működött és most sem fog. A szabad gondolatok utat törnek maguknak és aztán jöhetnek a forradalmak, de ez már nem az én generációm harca lesz.

- nyilatkozta a 168 Órának a libernyák színésznő.

A kormány azt mondja, hogy az erős, magabiztos nő az, aki zokszó nélkül viseli, hogy a férfiak többet kereshetnek ugyanabban a beosztásban, és azt sugallja, hogy az emancipációs törekvéseket felejtsük el - szólt a kérdés.

A családommal nemrég beszélgettünk erről. Megalázónak és bántónak tartják, ráadásul nevetséges, hogy épp egy női minisztertől hallják ezt a fiatalok. Azt mondom erre, hogy ez a hatalom arroganciája, ahogy az is, ahogy kezelnek minket, ahogy az életünket manapság konkrétan a markukban tartják. De reménykedem abban, hogy a saját arroganciájukból eldobált banánhéjakon egyszer elcsúsznak.

- válaszolta Hernádi.

]]>www.vadhajtasok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1455) Életmód (1) Irodalmi kávéház (504) Szépségápolás (15) Gazdaság (657) Kultúra (6) Politika (1578) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Mozaik (83) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Sport (729) Történelem (14) Mondom a magamét (5301) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2030) Egészség (50) Tereb (138) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (255) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>