Ma 2021 április 17. Rudolf napja van. Holnap Andrea, Ilma napja lesz.
Hadházynak megárthatott a Moderna – turbófokozatban mocskolódik

Hadházynak megárthatott a Moderna – turbófokozatban mocskolódik

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)

A lyukas zoknis pókemberbe nagyszombaton állították bele a tűt

, majd még sem száradt a karján a szúrás nyoma, máris fullba tolta az uszítást. Pechjére egy ordító önellentmondással!

„Ma megkaptam az oltást, remélem, látszik rajtam, hogy örülök neki. Moderna vakcinát kaptam, amiből sajnos a kormány jóval kevesebbet kötött le, mint amennyi járt volna az országnak. Időben ez a kis szúrás egybeesik azzal, hogy az ősfideszes Áder János tegnap berúgta a legújabb aljas és hazug fideszes kampányt: az 'oltásellenes baloldal' hátráltatja a védekezést. Régi bolsevik és fasiszta propaganda trükk ez: a kudarcok 'megoldása' agresszív kommunikációval.”

Hadházy Ákos Facebook-oldalán esett neki a kormánynak, miután a kormány által megszervezett oltási programban ő is felvette a koronavírus elleni vakcinát. Ökörség a javából: a balliberális bohócok állatorvosi lova azonnal házhoz is ment egy méretes lószerszámért: ha nem lenne elegendő Moderna vakcina a magyaroknak, vajh, neki ugyan hogyan juthatott? (Amúgy bőven elegendő lett volna, ha elrebeg egy „köszönöm”-öt...) Leülhet, egyes alá!

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

]]>https://csakegymondat.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Életmód (1) Gasztronómia (539) Politika (1578) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (505) Jobbegyenes (2008) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Vetítő (37) Belföld (6) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (140) Mozaik (83) Történelem (14) Autómánia (61) Kultúra (6) Egészség (50) Nagyvilág (1454) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Gazdaság (657) Mondom a magamét (5232) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (254) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>