Ma 2022 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Gyurcsány részegen dülöngélt egy kampányrendezvényen, majd vezetett + videó

Gyurcsány részegen dülöngélt egy kampányrendezvényen, majd vezetett + videó

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A DK elnökével egy lelkes rajongója próbált éppen szelfit készíteni a gyöngyösi utcafórumon.

Gyurcsány Ferenccel egy lelkes rajongója próbált éppen szelfit készíteni, a DK elnöke azonban majdnem betört egy kirakatot – írja a Ripost.

Érdekes videót készített a Mediaworks Gyurcsány Ferencről, az egyesült baloldal vezetőjéről. Korábban is napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint a DK elnöke szeret a pohár fenekére nézni, eddig azonban a fényes nappal tartott pártrendezvényeken józannak tűnt. Legutóbb azonban Gyurcsány egy videó tanúsága szerint a saját kampányrendezvényén, a támogatói előtt is részeg volt – olvasható a ]]>Ripost online portálon]]>.

A videó alatt egy kommentelő arról írt, hogy az incidens egy gyöngyösi utcafórumon történt.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Facebookon a következőket írta:
„A baloldal vezére: Gyurcsány Ferenc szemmel láthatóan már fényes nappal, a saját kampányeseményein is hullarészeg. Még nagyjából kilenc hónap van hátra a választásig. Vajon kibírja addig?”

Az alább látható videó tanúsága szerint Gyurcsány Ferenc a történtek ellenére volán mögé ült:

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Mondom a magamét (6241) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8) Tv fotel (65) Politika (1581) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (513) Történelem (15) Nagyvilág (1464) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2383) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Egészség (50) Heti lámpás (260) Gazdaság (667) Sport (729) Gasztronómia (539) Életmód (1) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>