Ma 2022 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
Gémesi bukfencsorozata


Gémesi bukfencsorozata


Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
A Gödöllői polgármester hadilábon áll a logikával?


Dávid Ibolya - Emlékeznek még rá? Ő volt az, aki lenullázta az MDF-et! - utolsó fegyverhordozóját fényezi most a 24.hu. Az interjúban a nem létező - na jó, a hibahatár alatti mélységekben tanyázó - Új Kezdet formáció vezetőjeként is nyilatkozott, na meg polgármesterként, meg magánemberként, meg a majdnem bebuktatott szemétszállítási cég vezetőjeként a Zöld Híd botrány szennyesét mosta. 


Azóta kiderült, hogy amit a Gémesi-féle "szakmai" vezetés nem képes ellátni, azt a katasztrófavédelem játszva megoldja. A szemétszállítás működik...
Ezzel kapcsolatos Gémesi-féle mondat: "Emellett folyamatosan tájékoztatva voltak a tagönkormányzatok polgármesterei, a térség országgyűlési képviselői is." Ők tájékoztatva voltak, a macskák meg az álatlános iskola alsó tagozatában fel voltak mászva a fára. 
Ez csak a bemelegítés. Lássuk a "lényeget"!

Íme az első logikai bukfenc. Vagy hazugság? Döntsék el: "Azt viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy a helyi Fidesz-politika elmerészkedik addig, hogy egy működő (sic!) szolgáltatást képes szétverni, képes 350 ezer ember biztonságos szolgáltatását kockára tenni kicsinyes politikai céljaik elérésére."
A tény a következő: bármire hivatkozik is, Gémesi bedöntötte a szemétszállítást - tehát csak nem működőszolgáltatásról beszélhetne -, majd miután távozott, az működik. Azóta is.


Bizonyára nem szavazatszerzési céllal - vagy mégis? - hitéről is nyilatkozik.
 Hogy itt is logikai bakiról van-e szó, azt megint döntse el, aki olvassa.


Miután úgy nyilatkozik, hogy vallása "magánügy", tehát nem publikus, amit ezzel kapcsolatban gondol, elmondja például, mennyire imádja a kormányt lépten-nyomon ekéző Beer püspököt, sőt Bergoliot is belekeveri "magán"ügyébe, amiről mégis nyilatkozik. Szerinte vállalhatatlan, hogy bárki is "becsmérli" a Szentatya szavait. Persze, másutt ezt véleménydiktatúrának neveznék, ami tipikus liberális szokás, hisz Gémesihez hasonlóan ők szokták azokat elítélni, akik másként gondolkodnak, ill. akik számára a Szentatya (időnként félrefordított) politikai megnyilvánulásai nem vallási ügyek, ráadásul abban nem is tévedhetetlen.


És teregeti tovább magánügyét Gémesi: reggelente Bibliát olvas, sőt, olvasni bizonyára a pórnép szokta, Ő tanulmányozza, iszonyatosan komolyan veszi hitét, megéli a mindennapokban. 
Igaza van, ez a magánügye volna, ha nem kürtölné szét, a liberálisok 24.hu nevű tornyából.


Olyan magántitkot is a világ elé tereget, ami valóban megdöbbentő. Ezért, hogy tévedés ne essék, idézem: "Tudja, én már gyerekként is jártam templomba". Ej-ha! Ezt, ugye, fokozni már nem lehet, mert Magyarországon bizony kevesen mondhatják el magukról ezt a kuriózumnak tekinthető állapotot. Bizonyára ezért vetemedik egy valóban korszakalkotó, máshol soha, sehol nem hallható ötlet kimondására is: "Szerintem az egyháznak az államtól való teljes függetlensége elengedhetetlen kellene, hogy legyen."

Magvas gondolat!
Olyannyira, hogy talán ezzel a világmegváltó ötlettel kellene a szélsőségesen liberális portálon megszakítani az interjút, de nem ez történt. 
Hogy spangli került-e a kezébe, vagy valami más, a kreativitását fokozó szer, nem tudom, de humorbombonnal folytatta, "lefaknews-olta" a 24.hu-t, mondván: "...a 24.hu forgatta ki a szavaimat."


Folytassuk?
Igen, mert a következő kérdés Pulitzer-díjas: Kemény tél volt, mindenkinek (hajléktalanoknak - a szerk.) jutott hely? Az interjút Molnár Zoltán készítette, aki bizonyára átaludta az idei, kimondottan enyhe telet.
Erre a bibliológus Gémesi nem az a válaszolja, hogy hülye a kérdés, hanem hogy szép Karácsony volt... Lehet, hogy Gödöllő nem is Magyarországon van, vagy Molnár Zoltánnal együtt aludták át a telet, esetleg együtt tanulmányozták a Bibliát?
 

És éppen kortyoltam a kávémból, amikor Gémesi újabb gyöngyszemmel rukkolt elő: "Az LMP elnöke Keresztes Lóránt. Ismerem személyesen. Tisztességes, konzervatív gondolkodású embernek ismerem." 

No igen, ismeri, ismeri, de a politikai palettán én még nem hallottam azt a viccet, amelyben egy zöld pártot - annak vezetőjét - leginkább konzervativitással lehet jellemezni. A következő Gémesi interjúban kiderülhet, hogy Gyurcsányt vagy Szanyit is tisztességes konzervatívnak ismeri?

 

Vicces interjú volt, amely Gémesit jellemzi. Ha csak ezeket a bukfenceket vetné, és nem állt volna ki annak idején olyan karakán módon Dávid Ibolya MDF-et szétverő politikája mellett, akkor is azt mondanám, hogy Gödöllő jobbat érdemelne. 


Üdvözlet,
 KJ
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Sport (729) Mondom a magamét (6236) Nagyvilág (1464) Belföld (8) Heti lámpás (260) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Életmód (1) Irodalmi kávéház (513) Gazdaság (667) Vetítő (30) Tereb (141) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Jobbegyenes (2379) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>