Ma 2021 augusztus 04. Domonkos, Dominika napja van. Holnap Krisztina napja lesz.
Fáj az igazság a Böszmének, kommentháborút indított el az őszödi beszéd évfordulóján

Fáj az igazság a Böszmének, kommentháborút indított el az őszödi beszéd évfordulóján

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ő Gyurcsány Ferenc. Kiborult!

Már megtekinthető a 2006-os eseményeket bemutatni készülő magyar film előzetese, mely nem nyerte el Gyurcsány tetszését. És akkor még nem tudjuk, hogy mit szól ahhoz a hírhez, hogy felbomlott egy 1,5 évvel ezelőtt megkomponált szivárványkoalíció Egerben.

15 éves az őszödi beszéd.

Az a beszéd, melyből ]]>az derült ki]]>, hogy Gyurcsány hogyan hamított meg adatokat trükkök százával, hogy miként szerezte meg a hatalmat tervezett megszorítások eltitkolásával, elcsalva lényegében a választást, miközben az országot a csőd szélére sodorta.

És most, 15 évvel az őszödi beszéd elhangzása után továbbra is ott tartunk, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője

Ezek után csodálkozik még valaki, hogy Karácsony Gergely hazudik a nyelvvizsgáról, vagy hogy Korózs Lajos kamuvideót gyárt, és kamustatisztikával riogat?

Volt kitől tanulniuk...

Sokan nem emlékeznek már erre, de hamarosan a Megafilm egész estés játékfilmjében megnézhetik, milyen hazug és aljas kormány felállítására képes a baloldal. A film ]]>előzetese már meg is tekinthető]]>, meg nagy népszerűségnek örvend. Azonban volt így is, akinek nem nyerte el a tetszését annak a látványa, amit a film elevenít meg.

Ő Gyurcsány Ferenc. Ez valahol érthető is, hiszen azokat, amiket majd hamarosan mindenki moziban tekinthet meg, azt ő idézte elő.

Ezt azonban nehezen tudja feldolgozni. Nem is megy neki. Hiába igyekezett felesége is kimenteni őt VV Zsolti kanapéján ülve.

A Böszme ugyanis ]]>odakommentelt]]> annak az Orbán Viktor által közösségi oldalra ]]>feltöltött]]> videója alá, melyben a miniszterelnök az őszödi beszéddel kapcsolatban kérdezett a követőitől. Azonban a bbukott kormányfő mondhatni házhoz ment a pofonért.

Akkori tanácsadója, Karácsony Gergely is igyekszik felzárkózni és tanulni főnökének tehetségéből. Ahogy ma kiderült, a főpolgármester szintén ]]>nem tartotta be egy ígéretet]]>: nem ment a Tour de Hongrie szalagátvágására. Vélhetően fontos volt aznap a fura, turkálós ingjében pózolni a közösségi oldalán, miközben a hatalom megszerzése lebegett a szeme előtt.

Azt a hatalmat, amit egy szivárványkoalíció megszerzett 2019-ben, aztán ma hivatalosan feloszlott. Egerről van szó, ahol annyira összekaptak egymással az elvbarátok, hogy az addig elnök, Mirkóczki Ádám (volt jobbikos) polgármester ]]>kilépett]]> a választásokra összegyúrt egyesületet azok után, hogy kitették onnét.

Hatalmas az egység az ellenzéki térfélen. Ez várna az országra is jövőre, ha nem bölcen és előreltóan szavaznak az állampolgárok bölcsen.

Annyi mindent ígért már meg a baloldal, aznban még mindi Fletó a baloldal vezére.

Horváth K. József fogalmazta meg ]]>írásában]]> a legjobban:

ahogy Gyurcsányék „szeretnek”, nem szeret úgy senki.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Sport (729) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (505) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Mondom a magamét (5471) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Egészség (50) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1456) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Történelem (14) Politika (1578) Jobbegyenes (2085) Tereb (138) Belföld (6) Kultúra (6) Gazdaság (660) Heti lámpás (255) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>