Ma 2020 július 09. Lukrécia napja van. Holnap Amália napja lesz.
f111005ma01-470x264.jpg

És hogyan lett a liberalizmus antiszemita?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A légyölő galóca üldözése gyilkos hajlamai miatt nem vall racionális gondolkodásra.

Nem szeretnék filoszemitának tűnni, mert még bajom lesz belőle a végén, de itt az ideje, hogy a jobboldal elkezdjen szót emelni a liberálisok antiszemitizmusa ellen.

Az Index, tudják a vezető igazmondó portál, ahol annyira igazat írnak, hogy az beleég a képernyőbe és szenteltvízzel kell azt locsolni, hogy ne legyen nagyobb baj, a következőket írta:

„Vallónia elfogadott egy rendeletet, ami alapján betiltják a kóser és halal hús forgalmazását.”

Az állatvédők már régóta követelik, hogy csak olyan állatot lehessen feldolgozni, amelyet előtte elkábítottak. Ezzel speciel egyet értek, az osztrigát is biztos lesokkolják, mielőtt a hülyék megeszik. Én magam, ha nekem kéne megölni őket, biztos nem ennék húst, sőt a nagyobb, egészséges, életük virágjában lévő gyümölcsökre is lelkiismeret-furdalással szoktam nézni, mielőtt beléjük harapok. Viszont szeretem a húst. Evése közben nem gondolok az állatra, sőt jó étvágyam megőrzése érdekében a liberalizmusra sem, de azért van egy határ, aminek az átlépését már nem kellene megengedni ezeknek az elmebetegeknek.

A légyölő galóca üldözése gyilkos hajlamai miatt nem vall racionális gondolkodásra.

Teljes mértékben támogatom azt, hogy azokat, akiket megeszünk gyorsan és humánusan segítsük át a fazékba. Ne mutassuk meg nekik előtte például az EU-s állatvédelmi joganyagot, vagy bármelyik liberális EP képviselőt. Habár ezen aktusok biztos fokoznák az öngyilkos hajlamot a csirkepopulációban, és az önkéntességet is csípem, mégse kellene elmondani a tyúkoknak, hogy kivel fognak összefutni a túlvilágon, azaz, hogy van pokol. Mert még fellázadnak.

De arról sem kellene elmélyülten vitatkozni, hogy mik az étel előkészítés humánus formái. Egyébként a gyorsak. Aki már ölt nagyobb testű állatot, például disznót, az tudja, hogy nem csak macerás, hanem szükségszerűen esetleges dolog is, van amelyik azonnal megadja magát a sorsnak, míg egy másik, amire ugyanúgy mentünk rá, negyed órát kergette a böllért a trágyadomb körül. Igazából egyetlen bizonyosan gyors és fájdalommentes módszer van. Sörétessel öt centiről fejbe. Sem az áram, sem az altató nem hat azonosan az állatokra, némelyik bizonyosan szenvedni fog. Miután az emberiség még nem érett a teljesen szintetikus szuperpempő evésére, szerintem nem kellene beleugatni, hogy zsidók vagy Józsi bácsi hogyan növeli a koleszterinjét.

De a legdurvább az, hogy ezek a vadbarmok egy mondatban rendezik le a zsidókat, meg a muszlimokat nyuvasztásügyileg. Azért, mert a muszlimok az agyukra mennek már, viszont a polkorrektség sem sérülhet, egykézzel tiltják be egy olyan nép szokásait, amely sok száz év óta itt él, meg egy olyanét, aki éppen most akarja kicsinálni ezt a népet is, meg amúgy a betiltók népét is. Mert persze csak formailag van szó a túlhajtott állatvédelemről, különösen a fejlett Vallóniában, az egész arra megy ki, hogy legyen egy olyan érzésük, hogy csináltak valamit.

Persze változnak a szokások, nemegyszer úgy, hogy a hatalom, az uralkodó bármilyen okból megun valamit vagy vegzálni akar valakiket, aztán rendezkedik. Nincs ezzel semmi baj, a kutya ugat, a karaván halad, de már megint a zsidókat kellett kipécézni? Mert az tuti, hogy minden multinál olyan szeretettel és költséghatékonyan látnak neki a hatvanmillió adag csirkemell elkészítésének, hogy mindegyik csirke abban a hitben van még a panírban is, hogy ő boldogan él.

Ennek az írásnak nem tárgya, hogy miért utáljuk a zsidókat azok szerint, akik most a muszlimok kezére adják őket, de vegyük észre, hogy ma a zsidók, holnap mi.

Tehát felszólítom a Balga kormányt, az ENSZ-et, az LMPTQ (hasra esett nyolcas) szervezeteket, Soros Györgyöt és mindenkit, aki nem szereti a vallóniai zsidókat, hogy azonnal szeresse őket és hagyja őket friss kóser húst enni.

És a gyengeelméjű olvasók kedvéért ideírom: Ez az írás nem a zsidók, hanem a liberálisok ellen íródott, akik annyira hülyék, hogy a vallásszabadságba beleértik a vallásgyalázást is.

Amúgy meg micsoda poén, hogy eddig a zsidókat kellett szeretni, mostantól meg a muszlimokat (Eurázsia-Keletázsia).

(A mindig szemfüles Timmermans kedvéért le is írom: a nyitóképen egy nagyobb és egy kisebb spekuláns látható, miközben meghitten spekulálnak – Piréz et.)

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (652) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (489) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37) Mozaik (83) Heti lámpás (241) Jobbegyenes (1794) Tereb (140) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1450) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Belföld (5) Politika (1571) Életmód (1) Történelem (14) Mondom a magamét (4642) Sport (729) Autómánia (61) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>