Ma 2021 július 30. Judit, Xénia napja van. Holnap Oszkár napja lesz.
00-29.jpg

Érvénytelen szavazásra hergel a Soros-jugend

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A demokráciába a demokrácia elleni lázítás is belefér a Soros-jugend szerint, amely az egykori ÁVÓ-hoz hasonló társadalomromboló szerepet tölt be.
A demokráciába a demokrácia elleni lázítás is belefér a Soros-jugend vezérei szerint. A sok izmusba belefáradt társadalmat most az infantilizmussal próbálja hülyíteni a külföldről pénzelt propagandaközpont.
 
Saját ötlethez buták, így a tengerentúlról hoztak anyagot.
 
Nincs válaszuk, mert oktondiak a kérdés megértéséhez, ezért arra hergelik a társadalmat, hogy ne adjon igazi feleletet. Ehelyett érvénytelen vokssal rongálja a demokráciát, amelynek eléréséhez az ávós csemeték pártját, az SZDSZ-t is ki kellett takarítani a törvényhozásból.
 
A híres hungarofóbok most páholyból nézik az eseményeket.
 
És nemcsak nézik, vezényelnek is. Építőmesterként magasítanak celebeket, közülük emelkedik majd ki a vezér. Addig még sokat kell vakolni. De a Soros-jugend már felsorakozott, elhülyített fiatalok, manipulált infantilisek már készen állnak a rombolásra.
 
A Nagy Kulturális Forradalmat majd ők megvalósítják.
 
A Soros-jugend fegyvere a rombolási ösztön, amelyet felszínre hoznak magukból a propagandisták vezényszavaira. Rombolni, rombolni és rombolni – ez a Soros-jugend célja, ez használati értéke, ezért kapja – jelentős részben külföldről – a pénzt.
 
Manipulált idiótákból áll a Soros-jugend.
 
Épelméjű embereket nem lehetne önmaguk ellen fordítani még busás fizetésért sem. Ezért a Soros-jugend irányítói idiótákat toboroztak, és az ő állapotukat rontották tovább a tengerentúlon kikísérletezett manipulációkkal.
 
Saját közösségüket dúlják a Soros-jugend idiótái.
 
Ahhoz ostobák, hogy észleljék: önmaguk jövendőjét is megsemmisítenék pusztító hülyeségükkel. Ők nem kapnak Kaliforniában védett luxusvillát, amit a nagy vezérürünek ígértek. Ők a romokon kereshetnék a hüllőket az életben maradáshoz.
 
Ha ugyan nem szegnék nyakukat oltalmazottjaik.
 
A Soros-jugend az egykori ÁVÓ-hoz hasonló társadalomromboló szerepet tölt be. Az egykori ÁVH-szervezők is az idióták között keresték a legmegfelelőbbeket. Azokat, akiket az elhülyítésig lehetett fanatizálni.
 
A vezéreknek ott volt menedékül a Szovjetunió.
 
A Nagy Testvér kivonta a népharag elől a Vezért, az ávós csőcseléket pedig itt hagyta – a társadalom nyakán. A Soros-jugend idiótái is a társadalom nyakán maradnak majd. Elhülyítésük már most olyan fokú, hogy életük végéig alkalmatlanok maradnak társadalmi életre.
 
Az egészségügy költségvetését terhelik majd.
 
Most érvénytelen szavazásra hergelik azokat a törvénytisztelő, munkájukból élő embereket, akiknek adóiból majd élősködni fognak, akkor, amikor a Soros-jugend már nem fizeti őket. És elmeháborodottságuk miatt kezelésre szorulnak életük végéig.
 
A Nyugat nagy demokratái ezt élvezettel nézik.
 
Az ő megélhetésük attól függ, eredményes lesz-e a Soros-jugend rombolása. Populizmusuk akkor elevenedhet meg, ha minél több elhülyítettre mutathatnak. Ezek jelentik ugyanis az igazi demokráciát, akkor is, ha kevesen vannak.
 
Infantilisek voltak, rögzült idiótákká váltak.
 
Védjük meg a demokráciát – s vele fiataljaink jövőjét – a Soros-jugend pusztító hadjáratától.
 
Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (5459) Gazdaság (659) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (505) Belföld (6) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Életmód (1) Heti lámpás (255) Kultúra (6) Tv fotel (65) Sport (729) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1456) Vetítő (30) Jobbegyenes (2083) Tereb (138) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Politika (1578) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>