Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Én édes Index-em

Én édes Index-em

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

azaz a ballibsi tarhálás új fejezetbe lépett...

Ahhoz már hozzászoktunk, hogy Juhász Péter állandóan koldul, hogy eltartsa saját magát, miközben luxusjachtokon, luxusórákon, luxuskocsikon és luxusizéken luxuszkodik, juhászkodik.

Ám, itt van az Index.hu (Magyarország legolvasottabb internetes felülete), ami arról szól, már pár napja, hogy adakozzunk, mert kevés a pénzük, mivel egy („szemét”)  kádéenpés üzletember vette át a tulajdonlást.

Ez a „szemét” KDNP-s politikus nem szól(t) bele a szerkesztésbe.

Húú, micsoda csoda?!

Erre indexes kollégáink kitettek egy „függetlenség-mérőt”, amihez csak a FÜGGETLEN főszerkesztő férhet hozzá. Csak ő állíthatja át a függetlenség-mérőt ide, vagy oda.

És tarhálnak, mint Juhász Péter, aki csak azért szervez tüntetéseket, hogy kifize(the)sse a fütyülők árát, és a gázszámlát.

Igazából, ezzel kapcsolatban csak két gond(olat)om van:

-          a baloldalon nem maradt más, mint a koldulás, tarhálás – ami elég ijesztő
-          illetve, inkább röhögjünk ezen a baloldalon, ha már ilyen szinten is kinevetik őket:
például, itt van egy facebook-oldal , amit , úgy érzem, egyből jelentenek és / vagy letiltanak Zuckerberg vérebei jobbos elhajlás miatt, de viccnek jó, sőt:

]]>Utaljunk mi is]]>, önök is 0 forintot! Megérdemlik, nem?!

Érdemes erre a linkre is rákkattintani:

]]>www.tarha.hu]]>

:-)

Csókol benneteket: Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Mozi világ (440) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Tereb (141) Mondom a magamét (6144) Jobbegyenes (2340) Gazdaság (665) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1465) Életmód (1) Heti lámpás (259) Belföld (7) Szépségápolás (15) Egészség (50) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Vetítő (30) Politika (1581) Történelem (15) Irodalmi kávéház (513)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>