Ma 2024 február 29. Anonymus napja van. Holnap Albin napja lesz.
Elképesztően aljas cikk a balliberális portálon

Elképesztően aljas cikk a balliberális portálon

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Felháborító: egy püspök is a nevét adta hozzá.

Kétrészes nagy cikket szentelt a "Magyarországot elemésztő gyűlöletnek" a 24.hu ballib portál, amely ezt a címben említett gyűlöletet politikai, közéleti értelemben vizsgálta .

Az első rész címe: "]]>Hogyan lesz vége a gyűlölet Magyarországának?]]>". Nos, erre a cikk nem ad választ, ellenben tökéletes mintája annak, hogy kell egyoldalú, manipulatív, hazug cikket készíteni, figyelmen kívül hagyni a nyilvánvalót, és alantas módon hergelni az olvasókat.

-Például úgy, hogy egy látszólag jóra törekvő címmel megjelentetni egy anyagot, amelyben négy szakértőt is megkérdeznek, akik nyilvánvalóan a balliberális oldalhoz, de semmiképpen sem a kormányoldalhoz húznak (Az Orbán-kormány ellen évek óta acsarkodva uszító Hammer Ferenc, a nemzeti ünnepen a miniszterelnököt kifütyülő, szélsőségesen Fidesz-ellenes Ungváry Krisztián, a mondandójában kizárólag liberális mantrákat szajkózó Kende Anna szociálpszichológus, na és a baloldal kedvenc püspöke, Beer Miklós.

És mellettük persze egyetlen, a jobboldalhoz sorolható megszólaló sincs.) -Vagy úgy, hogy bár a politikát eluraló gyűlöletről, antiszemitának, gyűlöletet keltőnek nevezzük a Soros-kampányt, hüledezünk a migránsellenességen, de egy árva büdös szót sem írunk arról a gyalázkodásról, amit az ellenzék és rajongótáboruk művel élőben és a közösségi térben, az alpáriságtól kezdve a keresztényellenességen és más durva fenyegetéseken át a vandalizmusig.

-Esetleg úgy, hogy a jelenlegi PC-terrort vezénylő európai megmondóemberek eszményképét, a nyíltan felforgató, szélsőbaloldali frankfurti iskola élfilozófusát hozzuk elő, mint hivatkozási alapot (Theodor Adorno). És hogy a botrányos cikk címét még egyszer idézve, hogyan lesz vége a gyűlölet Magyarországának?

Ha a]]> 24.hu-n ]]>és társain múlik, akkor a jelek szerint sajnos sohasem. A jó hír viszont az, hogy egyre kevésbé számít a véleményük.

Mauhrer Zoltán

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2764) Gazdaság (699) Flag gondolja (36) Sport (729) Irodalmi kávéház (535) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Vetítő (30) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (306) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7429) Autómánia (61) Egészség (50) Tereb (146) Nagyvilág (1309) Szépségápolás (15) Politika (1582) Történelem (17) Életmód (1) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>