Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Eljött a nagyarcú MSZP végjátéka - zuhanás a megsemmisülésbe

Eljött a nagyarcú MSZP végjátéka - zuhanás a megsemmisülésbe

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
A Botka-féle nagyon nagy arcból annyira kénytelen volt visszavenni az MSZP, hogy pártelnök már jószerével könyörög a nyilvános médiában a többi balliberális csürhének, hogy induljanak közösen a szocikkal…

Eddig az MSZP akart diktálni mindenkinek, mindent. Feltételeket szabott és akinek ez nem tetszett, azok ellen totális háborút indított. Aztán persze csodálkoztak, hogy a mínusz egy százalékos népszerűségű, egyszemélyes pártcsökevényeken kívül, senkinek nem akaródzott velük együtt indulni.

Addig nem is volt ezzel gondja a nagyarcú MSZP-nek, amíg azt hihették, hogy biztosan ők a legnagyobbak, és akiket ők nem vesznek be a buliba, az bukni fog. Aztán ránéztek a novemberi közvéleménykutatási adatokra, és rájöttek, hogy Botka nagy arca nélkül még rosszabbak… Végül is érthető: minek szavazzon bárki is a Gyurcsánynak behódoló MSZP-re, ha szavazhat másra is, akár magára Gyurcsányra?

Aztán jött az újabb pofon, hogy a Ron Werber gyűlöletkampány irányító által megszállt LMP már meg is előzte a szocikat. Az LMP! A szocikat.

Ezt már Molnár Gyula sem bírta idegekkel. De elképesztően szánalmas, ahogy az immár – nyugodtan kijelenthető – bukott pártelnök úgy könyörög nyilvánosan a médiában a többi balliberális pártnak, mintha az MSZP mindig is velük együtt képzelte volna el a választást. Molnár Gyula próbált fából vaskarikát csinálni és úgy előadni a könyörgést, hogy az józan politikának tűnjék.

Hát nem jött össze, mert nem az. Sokkal inkább a bukás, sőt a megsemmisülés felé tartó MSZP tehetségtelen, korrupt és a saját pártját eláruló elnökének egy kétségbeesett és ostoba lépése.

A Gyurcsánytól Molnár Gyuláig tartó zuhanást hamarosan a földbecsapódás követi.

Mert ez már tényleg a vég, de legalábbis a végjáték.

]]>https://demagog.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1465) Tv fotel (65) Tereb (141) Kultúra (6) Heti lámpás (259) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Politika (1581) Gazdaság (664) Mondom a magamét (6060) Jobbegyenes (2306) Mozaik (83) Sport (729) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (513) Életmód (1) Belföld (6) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>