Ma 2023 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
Egy régi mutatványos

Egy régi mutatványos

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Közösségi oldalán hívta harcba híveit Hadházy Ákos lódoktor.

Közösségi oldalán hívta harcba híveit minap Hadházy Ákos lódoktor és ellenzéki mutatványos: „Csak egy dolognak van értelme – tájékoztatott az illegalitásba vonult honatya –, visszafoglalni az állami tévét és rádiót a köz szolgálatára. Minden más csak árnyékboksz, pótcselekvés, alibizés.” Persze kapta is nyomban a hozzászólásokat: „De hiszen a köztévét meg a közrádiót állítólag a kutya sem nézi, hallgatja…”, „Minek elfoglalni? Állandóan hívnak titeket a stúdióba, de sosem mentek…” Más Petőfi-idézettel reagált: „Foglalod a k…rvanyádat!”

 

Hősünk nem egyszerű ember, munkássága többnyire intenzív mószerolásban teljesedik ki. Kedvenc időtöltése feljelentésekkel bombázni a hatóságokat. Valahol büszkén nyilatkozta: eddig már negyvenöt beadványt tett, egy ízben magát Orbán Viktor miniszterelnököt is bepörölte. Gyönyörű pályaív.

A parlamenti munka nem az erőssége. Volt esztendő, hogy mindösszesen kétszer fordult meg az Országházban (de azért persze fölvett 15 millió forint tiszteletdíjat meg egyéb járulékos juttatást: iroda-, lakás-, benzinpénzt stb.); a négyéves ciklusban – írd és mondd! – háromszor emelkedett szólásra, ebből kétszer saját mentelmi ügye miatt. Régi szenvedélye a „molinózás”. 

Egy ízben a lónak a vesszejét ajánlotta a T. Ház figyelmébe, más alkalommal – saját bankszámlaszámát mellékelve – az adófizetőkhöz fordult, fizetnék ki a reá kiszabott házelnöki bírságot.

Sokunk vágyát valósította meg párttársa, aki évekkel ezelőtt egy megbeszélésen akkora brusztflekkel kínálta meg a tenyérbemászó lódoktort, hogy az a széket is magával vitte. Rengeteg lájkot kapott.

Borítókép: Hadházy Ákos (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (529) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (145) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Mozaik (83) Jobbegyenes (2680) Egészség (50) Szépségápolás (15) Gazdaság (689) Kultúra (6) Történelem (16) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (276) Belföld (10) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7091) Sport (729) Politika (1581) Flag gondolja (34) Autómánia (61) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>