Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
E-communist, avagy no speak Americano

E-communist, avagy no speak Americano

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Sokak fejében agy helyett egy majom cintányérozik.

KariGeri ismét bizonyította, hogy nemcsak angolul nem tud, hanem viselkedni sem. Ez újabb két pont a hosszú listán, hogy mihez nem ért. Interjúja az E-Communist hasábjain (igazából Economist, csak átkereszteltem) azt akarja a „művelt Nyugat” számára sugallni, hogy itt van egy remek kandidátus a miniszterelnöki posztra, aki magas és sovány.

Szuper jó dolog, hiszen Abraham Lincoln is az volt, Ronald Reagan szintén egy szálkás, magas ember volt, Putyin is remek formában van, csakhogy nekik azért ott volt az a kis plusz, amit tehetségnek hívnak.

KariGeri elvi elkötelezettségről is beszélt, na meg a stílusról, amiről, ugye, tudjuk, hogy az maga az ember, LOL... Elvi elkötelezettség az őskommunista Gyurcsány-párt iránt, vagy esetleg a náci Jobbikkal való összeborulásra gondolt? Mert ha igen, akkor ott komoly problémák vannak a fogalmakkal is. Akár azt is mondhatnánk rá, hogy unprincipled, áh, hagyjuk, úgysem értené.

Stábja ügyesen megkomponálta a bocsánatkérést a Facebook-oldalán. Ezzel akarták bizonyítani, hogy nemcsak harcosan támad, hanem bocsánatot is tud kérni ez a great city mayor. Ez akkora színjáték, mint az eddigi karrierje.

Kevés égőbb polgit láttam eddig a világon, mint KariGeri.

Persze most, hogy leszerepelt, újra elővette a warrior énjét, és nekiugrott Palkovics miniszter úrnak és a Fudan terveinek. Megint kínai kommunista pártozik és az egyetem költségein rugózik. Amit ő maga a 40 rabló tanácsadójával egy év alatt eltapsolna. 250 milliárdból azon sírna plakátokon, hogy nincs pénz, a maradékot pedig szétosztaná jutalomként a korrupcióellenes, demokratikus ellenzéknek (big sarcasm). Kicsit elromantikázott London polgármesterével készített közös fotójuk felett, szerintem még a selfie-hez is tolmács kellett.

Sadiq Khan az az igazi balliberális, bevándorláspárti arc, akit érdemes majmolni.

Hiszen milyen remek dolog, ha évente egy csomó embert leszúrnak a terroristák a nyílt utcán, és életveszélyes no go zónák alakulnak ki, ahol nigériai vagy pakisztáni bandák uralják a terepet.

What a great place, Mr. Karácsony.

Azt viszont láthattuk last weekend, hogy országvezetői babérokra tör, ha nem is tette meg a nagy bejelentést, hogy indul a miniszterelnöki előválasztáson. Mesélt a tv-ben a négyszögletes kerek erdőről és a vidéki vízgazdálkodásról... dömdödöm... Vízibicikliutat akar festeni a Tiszára? WTF? Mi köze neki az ország dolgaihoz?

By the way, Sir, nem kellene egy kicsit a várossal foglalkozni, amit megesz a kosz? Ragadnak az utcák és az aluljárók. A Blaha egy putri, minden tele hajléktalanokkal, pedig Mr. Nice Guy megígérte, hogy fedél lesz minden homeless feje felett.

Egy újabb empty promise.

A baloldali összerogyás persze még mindig a vakcinákra kiadott pénzt sokallja, meg „mészároslőrincezik”, fudanozik, ám semmi „felháborésön” KariGeri be nem váltott ígéretei miatt. Komolyan, néha elképzelem, ahogy sokak fejében agy helyett egy majom cintányérozik.

Yes, a monkey with a cymbal.

Georg Spöttle - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (7) Tereb (146) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Politika (1582) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7549) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Heti lámpás (312) Tv fotel (65) Belföld (11) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Gazdaság (705) Sport (729) Jobbegyenes (2789) Mozi világ (440) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>