Ma 2022 június 27. László napja van. Holnap Levente, Irén napja lesz.
Dulifuli ellenzék: miért nem segít Izrael?

Dulifuli ellenzék: miért nem segít Izrael?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hát ki szabadítja fel így a demokratákat?

Sértett pulykaként reagáltak az ellenzéki pártok, hogy Benjamin Netanjahu nem hajlandó lefasisztázni Orbánt. Ráadásul hiába van Budapesten három napig, róluk tudomást sem vesz. Hát ki szabadítja fel így a demokratákat?

Talán még Vlagyimir Putyin év eleji látogatása sem váltott ki olyan ]]>dulifuli-rohamot ]]>a hazai ellenzéki pártokból, mint a Netanjahu-Orbán barátkozás.

Az MSZP szerint az izraeli miniszterelnök egyenesen „része lett a kormányzati kampánynak”. A DK azt állítja, Netanjahu „bűnös politikai hazárdjáték részeként” látogatott Budapestre. Az LMP konkrétan úgy látja, hogy a zsidóállam vezetője lúzer, csak azért jár felénk. Még a Jobbik is beállt a rinya-kórusba, azon nyafizva, hogy őket senki sem tájékoztatta a vizit témáiról, még csak meg sem hívták őket.

A magyar ellenzék persze okos és pragmatikus ellenzék. A Benjamin Netanjahu elleni kirohanáshoz egyetlen pártführer sem adta a nevét, a harmadik vonalat küldték a szorítóba. A szocik, illetve a gyurcsányisták nevében Bárány Balázs és Ara-Kovács Attila elnökségi tag nyilatkozott, a Jobbik Bana Tibor képviselőt küldte, egyedül talán az LMP-s Ungár Péterről hallott már többet a nagyérdemű.

Valljuk meg, logikus döntés. Mert, ha most Izraelnek is a főnökök szólnak be, végképp kiesik egy potenciális külföldi patrónus! S így ki menti meg a demokráciát? Ki szabadítja fel számukra Magyarországot? Mert ugye a marha magyar választóra a jelek szerint nem lehet számítani. Akkor pedig ki tűzi ki a Parlamentre a liberális fensőbbség zászlaját?

Persze mindenki másra számít, másban reménykedik.

MSZP: Történelmi párt, tapasztalattal a felszabadítás-megszállás tematikában. Emiatt papírforma lenne Oroszország, de hát ott van Putyin. Amerikában meg Trump. Egy a remény: Németország. Ha Martin Schulz nyer ősszel, akkor besegít a pesti kamerádoknak. Betelepítteti Magyarországra a számára fölösleges migránsokat, s ha így sikerül lecserélni rendes világpolgár szavazókra a maradi magyarokat, évtizedekig virágozhat a szocialista biznisz!

LMP: Szakítani kell az eddigi begyöpösödött megszállásokkal. Más politika kell, így Magyarországot csak a Luxemburgi Nagyhercegség szabadíthatja fel.
Sőt, váltsunk államformát, legyünk köztársaság-királyság, és hívjuk meg a magyar trónra Xavier Bettel luxemburgi kormányfőt. Ha hozza párját, Gauthier Destenay-t, akkor egyszerre lesz király-királynőnk és királynő-királyunk. Végre a magyarokat is megbecsüli a gender világ!

Együtt: Csakis Hollandia jöhet számba! Egyesülünk a tulipánban és a szabad fűszívásban. Ha nekik nincs kedvük hozzá, akkor jó az is, ha Budapest csatlakozik az amszterdami vigalmi negyedhez, a prosztó vidéket meg szállják meg a románok.

Momentum: Basszus, a genya Juhász Péter lenyúlta az ötletünket! Most kezdhetjük újra a programalkotást. Fekete-Győr András megy világatlaszért, tagság kézműves sörért. Vagy várjanak, találtunk egy friss szakértői anyagot: Magyarország legyen Középfölde része!

DK: Egyszerű megszállás már nem mentheti meg a demokratákat. Meg kell szüntetni az egész országot, úgy, ahogy van. Legyen Magyarország az Európai Egyesült Államok egyik tartománya: Gyurcsány Ferenc kormányzó, Niedermüller Péter helytartó-segéd, Gréczy Zsolt nótafa.

Jobbik: Hmm. Másfél éve még az oroszokat, az irániakat vagy a törököket mondtuk volna. De hát azóta néppárt lettünk, így megfontolt és körültekintő választ kell adnunk. A Simicska vagy a Soros az ország?

Fotó: ps-grafika

Máté T. Gyula -]]> http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Mozaik (83) Heti lámpás (259) Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6144) Nagyvilág (1465) Tv fotel (65) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Belföld (7) Történelem (15) Életmód (1) Egészség (50) Jobbegyenes (2340) Tereb (141) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Gazdaság (665) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>