Ma 2021 június 25. Vilmos napja van. Holnap János, Pál napja lesz.
Dragomán száraz, unalmas!

Dragomán száraz, unalmas!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Az Index olvasói meg zabálják...

A Nemzeti alaptanterv tervezetéhez most boldog boldogtalan hozzászól.

Dragomán is kifejtette, hogy ő bizony mennyire a boldogtalanok közé tartozik. Szerencsére ő (is) pontosan tudja, hogyan kell az iskolákban tanítani, nevelni. És ezt a véleményét, több mint 3000 karakterben (a facebookon!) meg is írta.

Nem azért, hogy ezt azután az Index, a szócső, a bömbölő ballib propaganda erősítője lehozza címlapon. Vagy lehet, hogy mégiscsak azért? Ingyen PR? Ez a NAT szerinte száraz, unalmas, szinte taníthatatlan, nem személyre szabható, gyanakvó, poros és bizalmatlan.

Ahogy Dragomán is? De ki olvas manapság Dragománt? Én! Pontosabban: sajnos megkíséreltem. Egyszer.

Az volt az érzésem, hogy Dragomán, az írókolosszus, ugye, (ebben a regényében) azért ír, mintha az lenne az célja, hogy mindenkit elijesszen az irodalomtól és az olvasástól. Vagy csak a fiatalokat?

Egy 3000 karakteres mondata – volt benne vessző rendesen – számomra azt sugallta, hogy nem meri befejezni azt, mert attól fél, az olvasó a pontnál majd leteszi regényét és soha többé nem veszi kézbe.

Mit mondjak? Jogos volt a félelme!

Az Index olvasói meg bizonyára zabálják, és nyilván ők vannak többen, így jogos az "aprócska" PR a ballib fakenews portál címlapján, csengettyűznek az érmék az író zsebében... Nekem Dragomán száraz, unalmas. És olvashatatlan.

Pedig bizonyára nem is alaptantervnek szánta regényét.

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Politika (1578) Heti lámpás (255) Tv fotel (65) Autómánia (61) Egészség (50) Kultúra (6) Nagyvilág (1456) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Sport (729) Gasztronómia (539) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Szépségápolás (15) Tereb (138) Mondom a magamét (5390) Történelem (14) Irodalmi kávéház (504) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2055) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (657)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>