Ma 2021 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Donáthra ráégett a saját arca

Donáthra ráégett a saját arca

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Van egyáltalán az úgynevezett ellenzéknek mentális állapota? Ha van, az bizonyára katasztrofális.

„Nem szoktam vele lefekvés előtt csacsogni arról, hogy képzeld Vera, már megint mi történt Magyarországon” – vágott vissza önelégülten Donáth Anna kérdésre reagálva egy fórumon, hogy vajon milyen a kapcsolata Vera Jourová EU-biztossal. Élből tagadott. Ahogyan beleivódott. Gondolta, azt hazudik, amit akar, a rá jellemző leereszkedő modorossággal. Hiszen úgyse tudja senki, hol, s mit beszél.

Tegnap este óta igen: lefekvés előtt lehet, hogy nem szokott, de háromnaponta igen. Vallomásából továbbá kiderül, hogy „De rengeteg informális telefonhívás, beszélgetés történt – nemcsak velük, hanem az új Sargetninivel is, Gwendoline Delbosszal, francia képviselő a zöldektől, ő viszi tovább a magyar kérdést […] és hát azt kell hogy mondjam, hogy kilencven százalékban sikeres volt az én munkám” – folytatja felszabadultan. Tehát már kinevelte „az új Sargentinit”, a brüsszeli gyűlöletpolitika újabb képviselőjét is hazánk ellen.

A Momentum belső köreinek szánt videófelvétellel most újra élhetjük a Gyurcsány Ferenc hírhedt őszödi beszédét követő közhangulatot. Az is egy belső fórumról kiszivárgott felvétel volt, a szektavezér önfeledt vallomása a világtól elzárt beavatottak előtt az ország módszeres tönkretételéről. Donáth 2006-ban ugyan még egy jelentéktelen egyetemi hallgató volt a sok közül, ám ez nem kisebbíti mostani szavainak súlyát. Sőt, mivel egyetlen reménye a külföld által levezényelt hazai hatalomátvétel, tette talán még Gyurcsányénál is alávalóbb.

Van egyáltalán az úgynevezett baloldalnak, az úgynevezett ellenzéknek mentális állapota? Ha van, az bizonyára katasztrofális. Az a kifejezés, hogy politikai kultúra, mond még valamit nekik? Meg az, hogy következmények nélküliség. Az előbbi kiveszett belőlük, mert Gyurcsány őszödön volt szíves kiiktatni a közéletből. Az utóbbi viszont konfekcióméret, az összes ellenzékire remekül passzol. A DK-s vezér múlhatatlan bűnei minduntalan visszaütnek. Ő volt az, aki a mindenkori balliberális oldalon az erkölcs nélküliséget, a gátlástalan törtetést közéleti normává tette, így aztán hazugságbeszéde és politikája, amit utána még évekig büntetlenül folytathatott, autentikus, követendő minta lett az utána következő generációknak. Belesimult a liberális tudatalattiba.

Bármit lehet, majd megvéd az értelmiségem, a sajtóm, a rendőrségem.

Bármit lehet, majd megvéd Brüsszel, Vera Jourová, az Európai Parlament.

A Momentum egy következmény. Donáth és politikai ikertestvére, a hasonlóan magyargyűlölő Cseh Katalin is következmény. S hogy léteznek magyar választópolgárok? Azok kicsodák, tessék mondani? Ők azok, akik két uniós mandátumot szavaztak meg önöknek, mélyen tisztelt képviselőnők, ebben a beteg demokráciában. 2019-ben még nem volt beteg? Vagy a liberálisok minduntalan csak patkányokat, droidokat, krokodilagyúakat, tanulatlan, hónaljszagú vidéki fideszes bunkókat látnak maguk körül, abban a borzalmasan belterjes szubkultúrájukban? Sajnos ezt joggal feltételezhetjük róluk.

Donáthra most ráégett a saját arca. Ennyi történt.

Berszán György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Belföld (6) Sport (729) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2164) Kultúra (6) Mozaik (83) Egészség (50) Vetítő (30) Autómánia (61) Tereb (138) Irodalmi kávéház (508) Nagyvilág (1463) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Heti lámpás (255) Gazdaság (662) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1578) Történelem (14) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5732) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>