Ma 2020 augusztus 12. Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.
Donáth Anna sötét titka

Donáth Anna sötét titka

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Könnyen lehet, hogy Annácska súlyos gyermekkori traumával küzd...

Így reagált Borkai lemondására a Momentum vezérlő csillaga, aki még eddig nem szólalt meg apja meglehetősen csúnya ügyében....

Lehet, hogy titkol valamit?

...

Bukása világossá teszi, hogy a „minden mindegy, csak mi legyünk hatalmon”-hozzáállás méltó büntetéssel jár, minden oldalon.

„Borkai lemondása kritika minden fideszes véleményvezér, pártpolitikus és kormánytag felé, akik az elmúlt hetekben párttársukat mentegették, majd a párttagságáról történő lemondást elegendőnek ítélték.

Nem volt igazuk, ideje nyilvános önkritikát gyakorolniuk. Borkai lemondása üzenet a győrieknek: nem lehet velük bármit megtenni, ha beletörődés helyett kiállnak magukért.

Az általuk is kifejtett nyomás tette lehetővé, hogy a fideszes hazugság építménye összeomoljék. Borkai lemondása intő jel Orbán Viktornak, és biztatás az új politikai erőknek:

a Fidesz elnöke, a magyar kormányfő legyőzhető, akarata nem mindenek felett álló, káderei nem is olyan stabilak.

És ami a legfontosabb: Borkai bukása világossá teszi, hogy a »minden mindegy, csak mi legyünk hatalmon«-hozzáállás előbb-utóbb a visszájára fordul, és méltó büntetéssel jár. Politikai oldaltól függetlenül.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (4718) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (171) Politika (1571) Irodalmi kávéház (489) Nagyvilág (1451) Mozaik (83) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Heti lámpás (243) Vetítő (37) Gazdaság (652) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Tereb (140) Jobbegyenes (1817) Egészség (50) Sport (729) Belföld (5) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Autómánia (61) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>