Ma 2020 március 31. Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.
Dőlnek a libsi ikonok

Dőlnek a libsi ikonok

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Tudjuk mi megy!

Az első gondolatom, így a szexuális zaklatás világméretű (és hazai) botránya kapcsán az volt, hogy visszanyalt a fagyi. A papok pedofil botránya után, tessék, itt az újabb! (Arra most nem térnék ki, hogy az amerikai/hollywoodi szexuális ragadozók, legalábbis akikről eddig kiderült, mind a Demokrata Párt támogatói, vagy így, vagy úgy – mert az messzire vezetne.)

Mindamellett, hogy ezek a DOLGOK (ha kimondatlanul is), de köztudottak voltak, a gusztustalansági értékükből semmit nem von le. Szereposztó dívány, és a többi…

Voltak azért előzmények: emlékezzünk csak John Travolta „együttfürdős” esetére a fiatal fiúval, vagy Michael Jackson „hepimíl” partijaira – de ezek akkor elsikkadtak, illetve elsikkasztódtak, mert volt az a pénz. Ugye?!

A legnagyobb megdöbbenést számomra az eddig (!!!) általam nagyra tartott Kevin Spacey okozta (nagyjából sejtettük, hogy minimum két kapura játszik), aki a szexuális abúzust azzal próbálta elfedni, hogy „coming out”-olt, és bevallotta, hogy homoszexuális. Mintha ez felmentés lenne?! Nem, nem az, SŐT!

Tehát, ezek az ÜGYEK (hangsúlyoznám!) köztudottak voltak, csak nem lettek kimondva. Most lehullt az eddig is átlátszó lepel – ennyi történt.

Végül, de nem utolsósorban - „Könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja” jeligére:

Kedves lányok és fiúk, lehet NEM-et is mondani a Disznófejű Nagyúrnak!

Ja, hogy, akkor nem lesz meg a szerep?! Tessék csillogóan tehetségesnek lenni, tessék zseniális színjátszónak lenni, az előbb-utóbb úgyis kibukik, azt nem lehet elnyomni.

Ha pedig már az abúzus megtörtént, irány a rendőrség, és feljelentés, nem 10-20 év múlva előállni a farbával!

Csókol benneteket:

Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Mozaik (83) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Politika (1571) Belföld (5) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (1723) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (171) Irodalmi kávéház (484) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Mondom a magamét (4414) Egészség (50) Tereb (139) Autómánia (61) Gazdaság (645) Nagyvilág (1449) Kultúra (5) Heti lámpás (239) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>