Ma 2023 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
Cseh Katalinnak agyára ment az Orbán-fóbia

Cseh Katalinnak agyára ment az Orbán-fóbia

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Felzabálja az idegenszívűség.

Momentumos Guiness-rekord: a külföldön hazája ellen harcoló és uszító botmixeres vinnyogó nyolc perc alatt tizenháromszor orbánozott.

Cseh Katalinnak végérvényesen elgurult a gyógyszere, már esélye sincs, hogy valaha megtalálja. A Momentum Kanadából importált szellemi verőleánya a múlt héten akkorát küzdött Magyarország ellen az Európai Parlamentben, hogy szó szerint belebetegedett. A magyar sajtóban találóan „halálbarbiként” emlegetett botmixeres hisztigép konkrétan az EU horvát elnökségétől követelte, robbantsa rá az uniós atombombát hazánkra, majd nem kevésbé együgyű kolleginájával, Donáth Annával együtt örömtáncot lejtett, mikor az EP elfogadta az újabb boszorkányüldöző jelentést Magyarország ellen.

Katka hazatért, és úgy túlpörgött, hogy a magyar buligeneráció joggal kutatja, mi fán terem a gyorsítója. A szerfelett szeles és szertelen politikai nímand ]]>az ATV-ben]]> fullba tolta a vinnyogást, hogy ha már építeni képtelen, és semmiféle víziója nincs hazánk fejlődéséről, legalább fülsüketítő nyávogásba ojtsa a tehetségtelen rombolást.

Kiderült, a montreali Csehet súlyos, gyógyíthatatlan „orbánitisz” kínozza, mely fóbiára nem terem a Földön orvosság. Botmixeres Katka, a Daniel T. Berg nevű elszabadult balliberó hajóágyú hasonszőrű párja nyolc perc alatt tizenháromszor(!!!) orbánozott a langymeleg és szivárványos stúdióban, és tán az orgazmus kerülgette, ahogy kéjes-buja fantáziával forgatta virtuális kését a háromszor is kétharmaddal pajzsra emelt magyar miniszterelnökben.

A locsi-fecsi viccpolitikus kiböfögte, tovább teper és lobbizik majd Magyarország ellen a jövőben is, hiszen a célja nem más, mint hogy a gonosz és jogsértő kormányt, vagyis hát hazáját büntesse meg jól mindenki: Brüsszel, az európai kormányok, az Európai Tanács, plusz a NATO, az USA meg aki él és mozog szerte e világban. Elkottyantotta még győzelmi jelentésként, hogy ő maga az „árnyék-jelentéstevője” az EP-ben annak a nyilvánvalóan csak politikai cirkuszolásra alkalmas kezdeményezésnek, hogy egyértelműen megfoghatatlan és kettős mércével mérhető jogállamisági garanciákhoz kössék az uniós forrásokat. Végezetül kivillant a libsi fogsor fehérje: Katka olyan virtigli kommunista, hogy a fal adja a másikat: szerinte az EU csak akkor fog tudni jól működni, ha mindenki egyenlő...

Cseh nem tölt, csak tüzel, miközben egyre vörösebb a görögdinnye. Kívül-belül rohad. Felzabálja az idegenszívűség.

Pintér M. Lajos - ]]>https://ezatuti.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Tereb (142) Heti lámpás (261) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (518) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2576) Gazdaság (676) Autómánia (61) Mondom a magamét (6705) Nagyvilág (1306) Belföld (8) Életmód (1) Szépségápolás (15) Történelem (15) Mozi világ (440) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>