Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Cseh Katalin már megint a Parlamentben kotnyeleskedik

Cseh Katalin már megint a Parlamentben kotnyeleskedik

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)

Szél Bernadettel közös akció kezd a hazaáruló...

A Fudan egyetem és a Budapest-Belgrád vasútvonal komoly hatással van az Európai Unió és a tagállamok alapvető biztonsági érdekeire, miközben Orbán Viktor viszonya a Kínai Kommunista Párttal nem fér össze az uniós alapértékekkel sem.
 
A bizottságban tagsággal rendelkező Szél Bernadett országgyűlési képviselővel, a Momentum Mozgalom képviselőjelöltjével a napirendre vételi kezdeményezésünkről szóló levelet el is küldtük a bizottság fideszes elnökének, Hörcsik Richárdnak, ugyanis EP-képviselőként én is állandó meghívottja vagyok a bizottságnak.
 
A bizottsági elnök fogja eldönteni, hogy napirendre kerülhet-e ez a téma, és döntése önmagában értékválasztás lesz. Álláspontunk szerint nem maradhat csendben a bizottság: az Orbán-kormány súlyos pénzeket és meghívást ad a kínai Fudan egyetem budapesti kampuszára, miközben nem először vétózták meg az Európai Unió közös kiállását a Kínai Kommunista Párttal szemben, a kínai vasút esetében pedig már az is titkos, hogy miért titkos a projekt.
 
A magyar kormány és annak tagjai sokadszorra bizonyították be, hogy közös, európai értékeink helyett a keleti diktatúrák a fontosak a számukra. Mi viszont azon dolgozunk, hogy Magyarország az európai közösség szerves tagjaként európai értékek szerint működjön és mindenekelőtt szabad ország legyen!
- írja CS1K a Facebookon.

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (711) Jobbegyenes (2819) Flag gondolja (36) Belföld (11) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7668) Vetítő (30) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Tereb (146) Életmód (1) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (9) Heti lámpás (320) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>