Ma 2024 február 25. Géza napja van. Holnap Edina napja lesz.
Chandler magyar hangja Matthew Perryről: Egy végtelenül magányos ember volt

Chandler magyar hangja Matthew Perryről: Egy végtelenül magányos ember volt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Sinkovits-Vitay András hosszú éveken át kölcsönözte hangját a Jóbarátok elhunyt sztárjának.

A színész elárulta: ennyi, szinkronizálással együtt töltött idő után óhatatlanul beleérzett Matthew Perry lelkébe is.

– Nyilvánvalóan lesújtott a hír, bár ő nem tudott rólam, mégis ismertem, és az évek során kiismertem a személyiségét – ]]>nyilatkozta ]]>a Zaol.hu hírportálnak Sinkovits-Vitay András, aki Matthew Perry magyar hangját adta a Jóbarátok című sorozatban. A 71 éves színész elmondta: az első pillanatban érezte Matthew Perryn, hogy „valahol egy végtelenül magányos ember volt.” Ugyanakkor – tette hozzá –, rendkívül sokoldalú is, hiszen nemcsak színészként, hanem rendezőként, dramaturgként és íróként is közreműködött. 

A Jóbarátokban Chandlert alakító, ]]>54 évesen elhunyt színész]]> élete jelentős részében küzdött a függőségeivel, ez pedig idővel egészségét is kikezdte. 

– Amikor a Jóbarátok újra (The Reunion) együtt című filmet leszinkronizáltuk, akkor már láttam rajta, hogy nagyon leépült. Kicsit már kilógott a csapatból, persze a humora döbbenetesen jó volt, meg a különféle késleltetett reakciói igazán egyedivé tették a színészi játékát – mondta Matthew Perryről Sinkovits-Vitay András. 

Hozzátette, hogy ennyi, szinkronizálással töltött év után óhatatlanul beleérzett Perry lelkébe is:

Írhatnak róla bármit, de nem volt boldog, sem elégedett. Állandó bizonyítási kényszer gyötörte, szeretett volna megfelelni mindennek.

 – mondta. 

– Az elvesztése nehéz, keresztény emberként imádkozom érte, hogy valahol egyszer boldog lehessen. Ugyan már nem szinkronizálok, de megkedveltem Matthew Perryt még, ha nem is lett belőle szupersztár. Az utolsó interjújában megkérdezték, hogy miként szeretné, ha majd egyszer a halála után emlékezzenek rá? Erre ő annyit felelt: jó ember volt, jól élt és segíteni szeretett volna másokon. Sajnos jóval előbb bekövetkezett a tragédia, de kérésének megfelelően emlékezünk rá – tette hozzá. 

Borítókép: Matthew Perry (Fotó: AFP/Chris Delmas)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Történelem (17) Szépségápolás (15) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (535) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Heti lámpás (305) Kultúra (6) Gazdaság (698) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2761) Mondom a magamét (7422) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Politika (1582) Autómánia (61) Nézőpont (1) Sport (729) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>