Ma 2024 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Budapestiek!

Budapestiek!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nem kéne hagyni...

Karácsony, aki The Boss bögrére markol rá a konyhában, és bár nem az övé, az volt a legnagyobb, így elvette. Csak véletlenül szerepelt rajta a The Boss felirat... :)

Karácsonynak tehát, akinek véletlenül akadt kezébe más The Boss feliratú bögréje, a következők jutnak eszébe Budapestről:

"... patkányok szaladgálnak az utcán Budapesten,
... nem viszik el időben a szemetet,
... nem működnek a kórházak,
... vacakok a metrókocsik,"
és Tarlós, Tarlós, Tarlós, Fidesz, Fidesz, Fidesz. Meg időnként Orbán.
Aztán a bögre mellett üldögélve mond olyat is, hogy
"... elviszi, elveszi a budapesti GDP 98 százalékát,
... elvették Budapesttől a HÉV-et,
... az iskolákat,
... a kórházakat,
... a Városligetet,
... az Erzsébet teret.
Mindent."

Itt már a foghíjas szépfiúba szerelmes vénasszonyok is kezdenek felhördülni, mivel nem látnak patkányokat, elviszik előlük a szemetet, működő kórházakba járnak (lehetőleg minél kevesebbet) kiváló metrókocsikkal, talán azt is tudják, hogy a GDP az egy mérőszám, azt elvinni nem lehet, van köztük olyan, aki HÉV-vel jár csápolni ennek a szerencsétlennek, tud róla, hogy megmaradt az összes iskola Budapesten, se nem dózerolták le, se nem költöztették őket el, sőt, bár ki tudja milyen Városligetről beszél ez a Karácsony, vagy megtalálná-é a térképen, az a helyén maradt, ahogy az Erzsébet tér is. Na meg Csepel...(De hol is van Csepel?)

Meg minden más. Is.

Bizony, ők is tudják, hogy ennél a hazugságáradatnál, pitiáner maszlagnál Budapest többet érdemel. És akkor beszéljenek a számok erről a Karácsonyról, mert mint mondja "...nézzük meg a jövő évi költségvetést, 3 milliárd forintot szán a kormány Budapestre. Az nevetséges összeg ekkora városnál."

És gondoljuk át. Lehet, hogy igaza van Karácsonynak, mert ha ő nyerne egy libbant budapesti tömeg támogatásával, ez az összeg  éppen jól jönne 3 millió forintonként 1000 kistelepülésnek.

Jelenleg ez nem kérdés, mert sokat ér és kap Budapest, meg sok jut vidékre is, de a fentiek ismeretében felmerülhet egyszer, hogy mi ér többet, egy libsi vezetésű és azt megszavazó lelkületű, Grétizmus hívő város, vagy az az 1000 kistelepülés, amelyekben 3 millió forinttal megváltják a világot?

Budapestiek, irány a szavazófülke!

Nem kéne hagyni, hogy erről kelljen gondolkodni!!!

Üdvözlet,
 KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Jobbegyenes (2824) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Mozaik (83) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Politika (1582) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7710) Belföld (11) Gazdaság (713) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Heti lámpás (322) Flag gondolja (36) Sport (729) Tv fotel (65) Életmód (1) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>