Ma 2023 január 31. Marcella napja van. Holnap Ignác napja lesz.
Bencsik András: Soros itt, ott, mindenütt

Bencsik András: Soros itt, ott, mindenütt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csupán jelezzük, hogy figyelem, Soros nem adta fel!

Volner János kifakadt egy Facebook-bejegyzésben, ami hétfőn, lapzártakor jelent meg. A tisztelt olvasó engedelmével egy hosszabb részt idéznék ebből: „Végtelenül elszomorító, hogy Sneider Tamás vagdalkozni kezdett, és hazugsággal vádolt meg engem. Tamás, ezzel a mocskolódással csak ártasz a Jobbiknak, és csökkented a kormányváltás esélyét! Nem én hazudtam a Jobbik jelenlegi vezetésének Soros-kapcsolatairól, és nem én vezetem félre a tisztességes, hazaszerető emberekből álló tagságot sem. Azt állítod, gátlástalanul hazudok, amikor a szabadkőműves-spekuláns Soros György hálózatával fenntartott kapcsolataitokról beszélek? De hiszen ez a valóság! Csak az ilyeneket nem írjátok bele a kiáltványokba, és elhallgatjátok a becsületes emberekből álló tagság előtt! Nézzük csak a Gyöngyösi Márton által szervezett brüsszeli konferencián részt vevőket:

Teplán István – a Soros-féle CEU alapítója. Meszeris Tamás – LMP-s EP-képviselő, a Soros-féle CEU programkoordinátora, nem mellesleg volt SZDSZ-es. Monika Ladmanova – „genderjogi” aktivista és szakértő, a prágai Soros-alapítvány munkatársa, egy migránsokat segítő alapítvány munkatársa, aki a Facebook-oldalán lelkesen reklámozza a melegfelvonulást.

Ezeket a Soros-embereket talán a legyek hordták össze? Nem érzitek, mennyire gáz ez? Tamás, mi elvileg egy nemzeti párt vagyunk! Ráadásul Teplán Istvánt képesek voltatok Dúró Dóra nyakába varrni, holott bevallottan Kepli Lajos hozta őt a Jobbikba. Miért hazudtok, miért rágalmaztok? Mondjatok igazat! Ne hazudjatok arról sem, hogy a Teplán Istvánnal való kapcsolatot évekkel ezelőtt megszakítottátok! Hiszen te magad bizonyítod a Facebook-oldaladon közölt fényképpel, hogy ebben is hazudtok! A kép néhány napja, a Jobbik szeptember 29-én megtartott kongresszusán készült, a Soros-féle CEU alapítója elit helyen, közvetlenül mögöttetek ül, Gyöngyösi Márton külügyes kollégáival. Akkor ki is hazudik itt?”

Erre rímel Donald Trumpnak, az Amerikai Egyesült Államok elnökének legutóbbi bejegyzése annak kapcsán, hogy egy minősíthetetlen rágalomkampány sem volt képes megakadályozni, hogy jelöltje, az ír katolikus Brett Kavanaugh főbíró legyen. Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága lényegében államként működik az államban, és még az elnöknél is nagyobb hatalommal bír. A tagjai élethossziglan töltik be a hivatalukat, amelyből gyakorlatilag elmozdíthatatlanok. Ennél fogva a testület személyi összetétele döntő fontosságú.

Ezért indult el a röhejes és undorító rágalomkampány, amely szerint Kavanaugh középiskolás korában, 35 évvel ezelőtt molesztálta egy iskolatársát. A rágalomhadjárat, amelynek során egyes szenátorokat feminista aktivisták, persze kamerák jelenlétében a liftben rohantak le visítozva, nem érte el célját, a szenátus 50-48 arányban megválasztotta Trump jelöltjét, aki ennek láttán a Twitteren tette közzé indulatos gondolatait: „A nagyon goromba liftes visítozók fizetett profik, akik csak rossznak akarják láttatni a szenátorokat. Ne dőljenek be ennek! Nézzék meg a professzionálisan elkészített, azonos plakátjaikat is. Soros fizetett értük, és mások.”

Soros fizetett értük… Nem célunk a Jobbikban dúló belháborúban bármelyik fél oldalára állni, mint ahogy az éppen átalakuló amerikai fékek és ellensúlyok rendszerét sem dolgunk vitatni. Csupán jelezzük, hogy figyelem, Soros nem adta fel, ott van mindenütt. És igen, már ott van a megrontott Jobbikban is.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Flag gondolja (33) Gazdaság (675) Történelem (15) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Autómánia (61) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (516) Sport (729) Életmód (1) Tv fotel (65) Kultúra (6) Mondom a magamét (6583) Egészség (50) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Belföld (8) Mozi világ (440) Tereb (142) Jobbegyenes (2534) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1305)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>