Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
bencsik-andras-55.jpg

Bencsik András: Nincs új a nap alatt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csak annyi kell, hogy a „proletár” szót helyettesítsd be a „migráns” szóval

„Fel, fel, ti rabjai a földnek, / fel, fel, te éhes proletár! / A győzelem napjai jönnek, / rabságodnak vége már. / A múltat végképp eltörölni / rabszolgahad indulj velünk! / A föld fog sarkából kidőlni: / Semmik vagyunk, s minden leszünk! / Ez a harc lesz a végső, / csak összefogni hát! / és nemzetközivé lesz / holnapra a világ!”

Az első kísérlet nem sikerült. A legalsó népréteg, a prolik gyermekei a kommunista paradicsomban sietve elfoglalták a kiirtott „burzsuj” (burzsoá, bourgeois = városlakó, polgár) helyét és a nyolcvanas évekre maguk is polgárrá, burzsujjá váltak. A proletariátus második generációjának értékesebb része pedig nem csupán a polgári létezés külsőségeit, vagyoni feltételeit tette magáévá, hanem annak tartalmi részeit is, több-kevesebb sikerrel: az erkölcsöt, a hazaszeretetet, a felelősségvállalást, a törvénytiszteletet és így tovább. A Nagy Kísérleti Barakk, a volt szocialista tábor lakói mára részben kigyógyultak a kommunista emberformálás szörnyű következményeiből, felébredt bennük a hazaszeretet, az önrendelkezés, a nemzeti öntudat érzete.

Kiderült, hogy egy népet sem lehet, még legsilányabb egyedeinek a többségre uszításával sem végképp eltörölni, mert a többség előbb-utóbb, legyen kezdetben bármilyen kemény és gyilkos a diktatúra, magához szelídíti elnyomóit, ha azok belőle valók. A sátánian intelligens és eredeti céljait fel nem adó szuperhatalom (magyar hangja George Soros) ezért az Internacionáléban is megfogalmazott szörnyű világrendet egy új proletariátussal, a migránsokkal kívánja megvalósítani. Egy olyan nép­elemmel, amely szegény József Attila látnoki szavai szerint annyira „Uj nép, másfajta raj. / Másként ejtjük a szót, fejünkön / másként tapad a haj…”, hogy soha nem lesz képes integrálódni a sokszínű, de mégis harmonikusan egységes európai kultúrába. Másfajta raj, másfajta vallás, másfajta élet.

A migránsokból nem lesz egységes népelem sem. Sem alsó, sem középső, sem felső osztály, mert a világ ezer tájáról érkezvén, ezer év múlva sem lesznek képesek túllépni különbözőségeiken. Ők a tökéletes világproletárok: ma még semmik, de azért indultak el, mert minden akarnak lenni, hiszen valakik ezt megígérték nekik. És akkor Isten irgalmazzon nekünk.

Hogy mi a baj Európával? Miért kell „végképp eltörölni”? Mert Európa még ma is az emberi civilizáció agya és szíve. Európa termékenyítette meg a Távol-Keletet, Európa ébresztette föl évezredes álmából Indiát, Európa lakta be Amerikát, Ausztráliát, gyúrja át Afrikát… Aki a világ agyát és szívét elpusztítja, az egész emberi civilizációt a rabszolgájává teszi. Nézd meg: hol van Brazília? Hol van Argentína? Hol van Ausztrália? Új-Zéland? Ecuador? Chile? Mexikó? Gondolj bele: mit adtak ezek a keverék civilizációk az elmúlt 200 évben a világnak? Úgy nagyjából semmit. Mit adott Észak-Amerika? Technikát és technológiát (bár abban már a japánok, a dél-koreaiak, a kínaiak is jobbak). Kultúrát, ami nélkül létezni lehet, de nem érdemes: szinte semmit. Pedig egyedül a kultúra az, ami az egyént magasba emeli és meg is tudja ott tartani. Vagyis akik uralkodni akarnak rajtunk, európai nemzeteken, akik ránk uszították a kor proletariátusát, azok nem európai emberek és nem európai civilizációt akarnak. Azt mondják, a Sátán legnagyobb trükkje, hogy elhitette velünk, nem létezik. Pedig…

Bencik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Sport (729) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2818) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Tereb (146) Kultúra (9) Mondom a magamét (7667) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Heti lámpás (319) Flag gondolja (36) Belföld (11) Történelem (18) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Gazdaság (711) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>