Ma 2023 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
Bencsik András: Fiatalok? Tiszták? Nem!

Bencsik András: Fiatalok? Tiszták? Nem!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Vegyünk egy mély lélegzetet. Ez nem lesz könnyű...

A Momentumnál romlottabb és veszedelmesebb politikai tényező még nem bukkant fel a legújabb kori magyar demokrácia színpadán.

Vegyünk egy mély lélegzetet. Ez nem lesz könnyű: „az abortuszra jelentkezők magzata első lépésként méreginjekciót kap a méhfalon keresztül. Az injekció hatásosságáról 24 órás várakozás után győződnek meg az abortőrök. Amennyiben a baba életjelenségeket mutat, újabb adag méreg követi az elsőt. A szülést csak azután indítják meg, ha a gyermek bizonyosan meghalt. Egy kicsit más a gyakorlat akkor, ha az újszülött mégis túléli a kivégzést, és élve jön világra. Ha van rá esély, hogy meghaljon, akkor egyszerűen sorsára hagyják, minden orvosi segítség nélkül. Ha az anya rendes úton megszüli gyermekét, csak lemond róla, akkor szintén méreginjekcióval segítik a »doktorok« a nők reprodukciós jogának szabad érvényesülését. Ez a megoldás, amint az egyik felvétel szövegéből kiderül, azért is kevésbé problémás, mint a méhen belüli gyilkosság, mert így nem kell számolni a szervek vagy szövetek roncsolódásával. A magzati szövetek minden darabkája pénzt ér, a sérült darabok viszont nem értékesíthetők, ami jelentősen csökkentheti az elérhető profitot…”

A Momentum nevű párt Budapesten 17 százalékos támogatottságot ért el, országosan pedig tízet. A semmiből törtek elő. Sokan nem minden alap nélkül a közutálatnak örvendő SZDSZ reinkarnációját látják benne, de az elődpárt romlottsága, magyargyűlölete és korruptsága nélkül. Soha ennél nagyobb tévedést. A Momentumhoz képest az SZDSZ romantikus költők gyülekezete volt. Ennél romlottabb és veszedelmesebb politikai tényező még nem bukkant fel a legújabb kori magyar demokrácia színpadán.

Első jelentős eredményük a magyar olimpiai rendezés sunyi megfúrása volt. Második jelentős eredményük, hogy Cseh Katalin szülész-nőgyógyászt küldték ki Brüsszelbe képviselőnek, merthogy ez a nő olyan progresszív. Progresszív? Idézet a Klubrádió műsorából: „Cseh Katalin: – Aki abortuszra kerül, az választhat – általában a nők választanak, nyilván van pár olyan orvosi eset, amikor az orvos választ, de általában a nő választ –, hogy ő hogyan szeretné megszakíttatni a terhességet. Tehát van ennek az a klasszikus sebészi módja, amit Magyarországon is végeznek, illetve van emellett… Papp Réka Kinga: – Köznyelvi nevén botmixer. Cseh Katalin: (nevet). Papp Réka Kinga: – Igen, elég brutális. Cseh Katalin: – Hát igen, ezt még nem hallottam. Papp Réka Kinga: – Komolyan? Közszájon forog. Cseh Katalin: (nevet) – Majd elterjesztem én a kis körömben…”

A liberális média igyekezett mentegetni a brutálisan véres poénon nevetgélő orvosnőt, de nem sokáig tehette, mert a momentumos újabb akcióra szánta el magát. Facebookos oldalán az alábbi felhívást tette közzé: „Születésnapom alkalmából pénzbeli támogatást kérek a Planned Parenthood számára. Azért választottam ezt a jótékonysági formát, mert az ő missziójuk sokat jelent nekem, és remélem, megfontoljátok ezt az adakozást, mint egy lehetőséget, hogy velem ünnepeljetek…”

Ez az a Planned Parenthood, amelynek tevékenységéről a bevezető mondatok szólnak. Amely üzleti megfontolásból már ott tart, hogy a „születés utáni” abortuszt is megengedhetőnek tartja. Amerikában közfelháborodást váltott ki a szervkereskedelem céljából elkövetett módszeres és tömeges csecsemőgyilkosságok gyakorlata. Erről ma bőven olvashatnak. Itt csak egy tényre hívnám föl még a figyelmet. Ez a gyilkos szekta, amelyet a sátáni George Soros is támogat, ma már az önök gyermekeire és unokáira is veszélyt jelent.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Szépségápolás (15) Heti lámpás (276) Tereb (145) Nézőpont (1) Mozaik (83) Mozi világ (440) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Gazdaság (689) Flag gondolja (34) Életmód (1) Jobbegyenes (2680) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7091) Sport (729) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1309) Történelem (16) Irodalmi kávéház (529)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>