Ma 2022 június 27. László napja van. Holnap Levente, Irén napja lesz.
Az LMP és a nép

Az LMP és a nép

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szánalmas! - Pilhál György zseniális írása!

Harcolni kell tovább – üzeni megmaradt híveinek Keresztes László Lóránt LMP-vezér, aki közösségi oldalán azt ígéri, ezentúl a terepre, az emberek közé is ki fognak menni. „Települések százaira megyünk el, hogy kérdezzünk, beszélgessünk, tanuljunk, tapasztaljunk […], közvetlenül gyűjtünk információkat az emberektől, a magyar valóságról.”

Fantasztikus. Ámbár a párt életében volt már ilyen kijárós időszak. Igaz, akkor nem az emberek megismerése, inkább a bosszantása volt a cél. Emlékszünk, az első években alig akadt aluljáró, nagyvárosi köztér, ahol ne fordult volna meg néhány harsány, molinós, transzparenseket szorongató LMP-aktivista cintányérral, kereplővel, harsonával. Rabláncot, konfettit, pánsípot, effélét használtak. Aztán szép lassan lecsengett a lebilincselős módi. A megfáradt közönség körberöhögte az erőlködő aktivistákat: nem baj, majd megkomolyodnak vagy fölfedezi őket a nagycirkusz.

Keresztes László Lóránt mostani megvilágosodása azért is érdekes, mert a tavaszi választások előtt ugyanő még ekképp nyilatkozott: „Óriási lehetőséget látok az LMP–Jobbik együttműködésben, és ebbe bevonnám a Momentumot is, ha világosabban látunk velük kapcsolatban. […] Az LMP az a legaktívabb, legfelkészültebb és létszámarányosan a legtöbb munkát elvégző párt, amely megvalósította a valódi népképviseletet.”
A leleményesnek szánt elnevezésről – Lehet Más a Politika – időközben kiderült, szimpla hülyítés.

Blöff.

Pilhál György -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (7) Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61) Mozaik (83) Sport (729) Heti lámpás (259) Jobbegyenes (2340) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (665) Egészség (50) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Mozi világ (440) Nagyvilág (1465) Tereb (141) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6144) Politika (1581) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>