Ma 2021 november 28. Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.
Az év öngólja: Orbánra lőtt, magát ütötte ki Donáth Anna

Az év öngólja: Orbánra lőtt, magát ütötte ki Donáth Anna

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Majd csak megtanulja a magyarfóbiás lila libsik brüsszelitája: ne szólj szám, nem fáj fejem!

Donáth Anna évet értékelt közösségi oldalán, így a szilveszteri pezsgőzés előtt, december 28-án.

Habkönnyűnek nem nevezhető szubjektív kis elemzésében felteszi a kérdést: mi hiányzott legjobban 2020-ból Magyarországon? A korántsem költőinek szánt kérdésre rögvest választ is ad: az őszinteség.

Khmm! A lila brüsszelita szerint „Magyarországon sokkal több őszinteségre lenne szükség”, mert „idén igazi hiányunk az őszinteségből volt”, de remélhetőleg 2022-ben majd jön egy új (balliberális) „őszintébb kormány”.

Van az úgy, hogy a lelkész lánya fején találja a szöget.

Ezek után már csak azt nem tudjuk, ha a Momentum nem egyeztetett Jourovával, és „Annácska” sem csacsogott „Verocskával” esténként, lefekvés előtt arról, na, mi is történik a galád Fidesz gaz Orbánjának gonosz Magyarországán, akkor ki is az D. A. monogramú ifjú világpolgár politikus – de tényleg, kicsoda? –, aki önlebuktató vallomása szerint úgy háromnaponta egyeztetgetett az Európai Bizottság cseh alelnökével, aki ennek nyomán is merészelte „beteg demokráciának” hazudni hazánkat?

Ja, de tudjuk, nagyon is – ]]>mert láttuk]]> ezt az ]]>őszödi beszédnek]]> is beillő, leleplező videót, nem is egyszer. És megnézzük meg megmutatjuk még ezerszer (rövidebben és hosszabban is!), hadd lássa az egész ország, hogy mindenki megértse és megjegyezze: kik ezek, akik balról előznének a hatalomért.

Mert hát valóban, piszkosul hiányzik az őszinteség. Az egyenes beszéd és az egyenes gerinc.

De ha már itt tartunk, egy valamit tényleg nem érünk föl ésszel. Ha valaki ekkora mocskos nagy politikai öngólokat rugdos, mire fizet havi 865 ezret a „függetlenobjektívelemző” tanácsadó ]]>Ceglédi Zoltánnak]]>? Vagy kis pénz, kis foci?

Pintér M. Lajos - ]]>https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Flag gondolja (33) Heti lámpás (255) Gazdaság (662) Mondom a magamét (5721) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Mozi világ (440) Nagyvilág (1463) Belföld (6) Vetítő (30) Életmód (1) Tv fotel (65) Tereb (138) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Politika (1578) Jobbegyenes (2159) Irodalmi kávéház (507) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>