Ma 2021 július 30. Judit, Xénia napja van. Holnap Oszkár napja lesz.
Apáti Bence: Kicsoda is Karácsony Gergely?

Apáti Bence: Kicsoda is Karácsony Gergely?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csak egy szerencsétlen lúzer, egy bukott, és a barátai által többszörösen átvert balek.
„Karácsony Gergely nem akar Zugló polgármestere lenni. Nem elég neki Zuglót vezetni. Neki az nem pálya.
 
Nem érzi, nem motiválja. Az olyan elásós. Nagyban akarja nyomni. Mert ő akkora spiler, akkora talentum, olyan korszakos zseni, hogy az ő képességeinek csak a töredékét használja ki Zugló, ez a 120 ezer ember által lakott kerület. 

Gerinek, Zugló a fél fogára sem elég. Ő miniszterelnök, vagy főpolgármester akar lenni. Minimum. De talán a legmegfelelőbb feladat számára az lenne, ha végre a világmindenség uraként szerepelgethetne. Csak melózni ne kelljen. 

Interjúkat adna drága jó Bolgár úrnak, az Indexnek, a Magyar Narancsnak és a 168 órának. Az ATV-t ugyan innentől kezdve valószínűleg hanyagolni fogja – csütörtökön Rónai Egon rákérdezett pár fontos dologra is, amit Geri szokás szerint nagyon rosszul viselt – de sebaj, ott van még a 24.hu, és a HVG. 

A függetlenobjektiv sajtó nagyágyúinál nem fog hebegni meg habogni, meg végérvényesen és kibogozhatatlanul belegabalyodni a hazugságaiba. 

Friss hír, hogy időközben el is tűntek Karigeri, Gyuriferit idéző őszinte mondatai az ellenzéki sajtó címlapjairól. Húsz-harminc perc lefelé görgetés után ugyan megtalálhatja, aki nagyon akarja, de ez ugye egy heveny csonthártyagyulladás nélkül szinte kivitelezhetetlen mutatvány. 

Aki esetleg lemaradt volna, Karigeri családi körben – a háttérben gondtalanul viháncoló gyermekeket nevetgélését lehet hallani – gyors lefolyású őszinteségi rohamot kapott, mely vallomását valaki a baráti társaságából felvette, majd nyilvánosságra is hozta egy Jobbikhoz köthető csatornán. Tehát mocskosfidesz. Nyilván. 

Zárójel: 

2017-ben egyik politikai riválisa, a méltán elfeledett Berkecz Balázs ugyanígy járt el Gerivel. Felvette majd ki is szivárogtatta egy beszélgetésüket, amiben Karácsony amiatt bazmegel, hogy a f.szér’ hagyta magát rávenni a miniszterelnök-jelöltségére. 

Zárójel bezárva.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (659) Autómánia (61) Belföld (6) Heti lámpás (255) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Tereb (138) Politika (1578) Egészség (50) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1456) Tv fotel (65) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Mozi világ (440) Kultúra (6) Mondom a magamét (5459) Jobbegyenes (2083) Vetítő (30) Életmód (1) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (505)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>