Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
apakep00-650x330.jpg

Apakép

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Különös egy apaképe lehet a gimnazistákból, kopasz nőkből és fura bogarakból álló ellenzéki kempingezőknek.

Orbán feltételez valami szándékot róluk, ezt ők kikérik maguknak, mint aljas rágalmat, majd pont úgy járnak el, ahogy apu megjósolta. Olyanok, mint a szlovákok, akik gyűlölik a magyarokat, mert azok lenézik őket, majd mindenben úgy viselkednek, hogy ki is érdemeljék azt a lenézést.

Történt nemrégiben, hogy egy barátságos mikrofon társaságában, a Magyar Rádió épületében (ami a Kunigunda utján van, nem a belvárosban – ha esetleg tüntetni szeretnének) minden magyarok ura és parancsolója egy elragadtatott pillanatában arra a megállapításra jutott, hogy a CEU csicskáztatásán felháborodott milliók (a’la Kunhalmi Ágnes), azaz Sorosgyuribá, valamint az ő hazánkban leledző hívei és kitartottjai semmi mást nem akarnak, mint korunk népvándorlásának alátercelni, a kapukat kinyittatni, a migránsokat megsimiztetni és a törülközőfejű kecskepásztoroknak adni Európát; a CEU meg egyenlő SOROS.

Az említett hölgyek, urak, egyéb genderek, valamint az elmaradhatatlan Gulyásmarci meg erre fogták magukat és első felháborodásukban Röszkére távoztak, hogy mintegy Hegedűs Istvánként, belülről nyissák meg a kapukat, hogy a már kissé türelmetlen és génbuzizott, késfogú kutyák által sanyargatott afgánokat, pakikat és bangladesieket végre kapun belül tudják, biztonságban a szerb oldalon őket fenyegető Aszad elől.

A másik – Occam teszten kevesebb pontot érő  – megfejtés szerint meg az, hogy határra kapunyitási és kerítésszaggató szándékokkal vonuló csillogószemű haladó demokraták álruhás fideszesek lehettek, akik így kívánták alátámasztani Orbán teljesen légből kapott és alaptalan vádaskodásait.

Vagy higgyünk a szemünknek, és tényleg egytől egyik retardáltakból áll a belvárosi kempingezésekkel a haladó sajtót teljesen magába bolondító kis alakulat.

A tüntetés természetesen a nó nésönsz, nó bórdersz-t harsogott, ami a sámi rólu námkülö után felfogható dicséretes önkritikaként, hiszen a magyar nem véletlenül kullog a hátsó sorokban a könnyen megtanulható idegen nyelvek listájában. A google translate meg ilyen esetekben annyira sem hasznos, mint az Oktogonon diszkózni a CEU-ért és random vaskapukat összetojásozni Gulyásmarci szabadon engedéséért.

]]>http://coub.com/view/timcr]]>

Az meg, hogy határok és nemzetek léteznek, az meg nem egy önsegítő pszihodrámakör eldöntendő kérdései, ahol a bátorságot díjazzuk, nem magát a felszólalást, de hát nagy emberek nagy célokat követnek.

Talán a legjobb az lenne, ha a lázadás korának lezárulta után leülnének apuval egy beszélgetős tulipán árnyékában kibeszélni a problémákat.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7660) Mozi világ (440) Egészség (50) Gasztronómia (539) Sport (729) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Autómánia (61) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Tereb (146) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (319) Életmód (1) Jobbegyenes (2816) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Gazdaság (711)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>