Ma 2022 július 07. Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
Amikor a Roxette énekesnőjét aljasul alázta az Index

Amikor a Roxette énekesnőjét aljasul alázta az Index

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Köszönjük liberális újságírók!

Szomorú hír érkezett kedden, meghalt Marie Fredriksson, a Roxette énekesnője.

A 80 évek végének, 90-es évek elejének világszerte egyik legnépszerűbb popzenekara abban az időben idehaza is népszerű volt, a diszkókban, házibulikban rendszeresen felcsendültek a legnagyobb slágereik.

Sok évvel ezelőtt aztán a széles közvélemény előtt is ismertté vált, hogy Marie Fredriksson súlyos beteg, agydaganattal küzdött, állapota hol jobbra, hol rosszabbra fordult. Éppen ezért keltett szenzációt a rajongók körében, hogy időről időre mégis vállalt koncertfellépést, bő öt évvel ezelőtt turnét jelentettek be a Roxette-tel, melynek keretében magyarországra is eljutottak.

Egészen egyedi hangulat uralkodott aznap este a Papp László Sportarénában, a zömében harmincas-negyvenes éveiben járó közönség részben önfeledten mulatott, részben pedig a könnyeivel küszködött: Marie ugyanis korábban szinte teljesen lebénult, újra kellett sok mindent tanulnia, így énekelni is csak úgy tudott, hogy végigülte a show-t, hangja helyenként elcsuklott, remegett, de többnyire mégis elő tudta adni a jól ismert dalokat.

Mindenki tudta a csarnokban, most látjuk utoljára így őt énekelni. (Nem sokkal később valóban bejelentették, hogy meg kellett szakítani a turnét, az énekesnő nem fog soha többet visszatérni a színpadra.)

A budapesti meghitt hangulatba azonban sikerült ]]>beletromfolnia]]> a koncert után magát vezető portálnak tartó honlap fő kultúrítészeinek.

A címben feltett kérdés:" A Roxette koncerten az énekesnő végig ült, nem tudjuk az okát, és önök?" egyrészt elképesztő tájékozatlanságról tanúskodik egy olyan valakitől, akinek ez a szakmája, másrészt rendkívül otrombára sikeredett.

Nem beszélve arról, hogy a válaszként megjelentetett olvasói levél sem sikerült túlságosan ízlésesre. Igen, ez már majdnem öt esztendeje történt.

De ma is szégyenére válik vannak, aki ezt megírta, s leközölte.

Mauhrer Zoltán

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Életmód (1) Vetítő (30) Jobbegyenes (2349) Tv fotel (65) Heti lámpás (260) Politika (1581) Belföld (8) Történelem (15) Gazdaság (665) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (141) Sport (729) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Nagyvilág (1465) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Mozaik (83) Mondom a magamét (6164) Irodalmi kávéház (513) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>