Ma 2022 augusztus 18. Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
Ágika megmondta a tutit

Ágika megmondta a tutit

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kunhalmi szerint fasiszta vagy, ha nem értesz vele egyet.

Az elmúlt évek hagyományait követve a Policy Solutions bemutatta évértékelő politikai könyvét egy szakmai konferencia keretében, ahol felszólalt többek között Kunhalmi Ágnes az MSZP budapesti elnöke is.

A rendezvényről ugyan elmondható, hogy az előadók a párbeszéd és a szakmai vita szükségességét hangoztatták, de azt elég nehéz megvalósítani olyan körülmények között, amikor egy teljesen egyoldalú konferenciát szerveznek, ahol a másik álláspontot gyakorlatilag senki nem képviseli. Ez a körülmény amúgy mindent elmond a baloldal demokrácia-felfogásáról, miszerint az a kívánatos demokratikus párbeszéd, ahol mindenki egy bizonyos álláspontot képvisel.

Ezt a demokrácia-felfogást hangoztatta beszédében a szocialisták budapesti elnöke is, amikor Ausztria, Lengyelország, Magyarország és Csehország kormányait egyszerűen lefasisztázta csupán azért, mert demokratikus választás útján megnyerték a választásokat és így a szocialisták, posztkommunisták elveszítették hatalmi pozícióikat. Ezt a helyzetet pedig mind a mai napig nem tudják elviselni, egyszerűen képtelenek felfogni, hogy a választók nem kérnek belőlük. Talán nem kellett volna a bevándorlásválságot a Fidesz által kreált álproblémának nevezni.

Kunhalmi monológjából egyértelműen kiderült, amit mindenki elég régóta ismer, miszerint a baloldalon egyáltalán nem értik mi miért történik, vagyis semmit nem értenek az elmúlt évek politikai történéseiből. Pont emiatt még véletlenül sem gondolkodtak el azon miért lehet az, hogy egyre több ember, szó szerint milliók gondolkodnak máshogyan mint ők és ezt a választásokon is kifejezik. Ezenkívül azt is képtelenek felfogni, hogy a baloldali összefogás azért van eleve kudarcra ítélve az egy jelölt elve, mert nem veszi figyelembe a választói törésvonalakat, illetve elvették szavazóiktól a szabad döntés és véleménynyilvánítás lehetőségét.

A valós helyzettel történő szembenézés helyett inkább Rákosi Mátyás példáját követik és mindenkit ellenségnek fasisztának tekintenek, akik másképpen gondolkodik. Így számukra fasiszta az a több millió magyar állampolgár is, aki 2018-ban ismét a Fidesz-KDNP-re fog szavazni.

]]>https://ballator18ker.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1464) Kultúra (6) Mondom a magamét (6251) Politika (1581) Tv fotel (65) Sport (729) Belföld (8) Történelem (15) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61) Gazdaság (667) Tereb (142) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (260) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2388)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>