Ma 2021 december 08. Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.
A „szeretet” koalíciója

A „szeretet” koalíciója

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Feri és Peti!

A szeretetközpontú és korrupciómentes kormányzásról álmodozik a baloldal legújabb csillaga.

Tegnap megtörtént újra a „csoda”, Márki-Zay Péter (MZP) megnyerte a Gyurcsány-show-t, ahogy, gondolom, erről olvasóink is értesültek már. Érdemes azért egy kicsit belehallgatni győzelmi beszédébe, hiszen abban nagyon sok érdekes mondat hangzott el az ellenzéki összefogás jövőjével kapcsolatban.

Többek között hogy Márki-Zay Péter Dobrev Klára támogatóinak lehazaárulózása után most éppen azt állítja, hogy az új politikai kultúrában

elfogadhatatlan lesz, hogy a politikusok egymást szidalmazzák”.

Ez a mondat már csak azért is hangzik rosszul MZP szájából, mert az elmúlt pár hónapban a show-műsorbeli szereplése ebből állt, azaz hogy ott támadja és szidalmazza az összefogás vezetőit, ahol csak tudja.

Emellett a baloldal újdonsült csillaga a politikában használható legdemagógabb szlogent is bevetette győzelmi beszédében, amikor elkezdett arról beszélni, hogy ő a zsidóktól a romákon át egészen a melegekig mindenkit akar képviselni, és ki akar építeni egy új politikai kultúrát, amely a szereteten alapul.

Egy olyan kultúrát akarunk elhozni, ahol a szeretet lesz az uralkodó, hiszen sötétséggel nem lehet legyőzni a sötétséget, gyűlölettel nem lehet legyőzni a gyűlöletet.”

Amikor ezeket a szavakat hallgattam, rá kellett döbbennem, hogy nem először nyilvánul meg így egy politikus. A baloldali politika legújabb csillaga nem mástól lopta az ötletét, mint a nagy vezértől,]]> Gyurcsány Ferenctől]]>:

Emellett MZP olyannyira biztos a maga igazában, hogy

Gyurcsányék (most már) nyilvános támogatásával a korrupciómentes, tiszta kormányzást is meghirdette.

Érdemes elképzelni a következő helyzetet: amikor ez a „szeressük egymást, de azért a te szavazóid hazaárulók koalíció” párt elnökei összeülnek egy fröccsre, akkor

vajon hányan nevetik ki a legjobb esetben is naiv ígéreteket tevő Márki-Zay Pétert?
Szabó József - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (663) Mozaik (83) Belföld (6) Jobbegyenes (2167) Irodalmi kávéház (509) Heti lámpás (255) Tereb (138) Nagyvilág (1463) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Életmód (1) Sport (729) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (5741) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>