Ma 2022 augusztus 18. Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
ceu00-660x330.jpg

A nagy CEU-s hiszti

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Általános taktikája a fundamentalista liberális szélsőségeseknek

, amely ideológiának a CEU az egyik közép-európai központja (idősebbeknek: A CEU a liberális ideológia „foxi-maxija”, Marxista-Leninista Esti Egyeteme), hogy heti rendszerességgel kell valamiből olyan botrányt kreálniuk, amellyel bizonyíthatják, hogy őket üldözik.

Ezen a héten éppen az van soron, hogy valami kormányzati soros (ha-ha tehát rendszeresen ismétlődő) ellenőrzésen fennakadt néhány felsőoktatási intézmény, köztük a CEU is. Nyilván innen az embernek a leghalványabb fogalma sincs, hogy mit ellenőriznek, hogy jól ellenőriznek-e és hogy az egésznek van-e bármi értelme. De ettől még a hülye és értelmetlen törvényeket be kell tartani.

Sőt, a betarthatatlan törvényeket is be kell tartani.

Erre a hírre a CEU vezetése, meg az egész hálózat, igen mértéktartóan és politikasemlegesen olyan  hisztériázásba kezdett, mint aki tudja, hogy semmi esélye (még szándéka sincs rá) a jogszabályoknak, se a korábbiaknak, se az eljövendőknek megfelelni. Az a baj, hogy most már mi is tudjuk, hogy nagy ívben tesznek ezek a magyar törvényekre, semmi más érdekük nincs, mint vallási-ideológiai intézményként terjeszteni az eszmét. Persze ezt eddig is tudtuk, de mégis csak vicces, hogy ezt az Amerikai Követség ügyvivője írásba is adja.

A magyarországi CEU holdudvar persze jobban megijedt, hiszen ezekben a nehéz időkben, amikor az állami pénzből már nem nagyon lehet olyan témákban doktorálni, mint például a „A kispéniszűség szerepe a katolikus férfiak tömeggyilkossá válásában”, akkor minden kifizetőhely létkérdés.

Szerintem nekünk méltósággal kell viselnünk az új Révaik, Zsdanovok, Rosenbergek (ez nem zsidózás, ő a nácik fő ideológusa volt) képzését a saját országunkban. Csak arra kell ügyelnünk, hogy a normális fiatalok, akik mondjuk nem a következő témában akarnak doktorit szerezni: „A nők elnyomása és a rasszizmus a Római Birodalomban”, azok ne tévedjenek be ebbe az intézménybe. Arról sajnos nem vagyok meggyőződve, hogy pártunk és kormányunk mindent megtesz ezért, de ez mindazok hibája is, akik gondosan elkerülték a CEU-t, meg azoké, akik ott lettek mindenkinél okosabb hívei a nyitott társadalomnak.

Mert nem tettük időben nevetségessé ezt az elmebajt és nem vettük időben komolyan, csak akkor, amikor már sok száz fiatal vált ennek a végletesen embertelen ideológiának az áldozatává.

És ha ezek a fiatalok külföldre menekülnek innen, jószívvel reméljük, hogy be tudnak illeszkedni valamelyik világváros értelmiségi közegébe, ahol az ilyen mondatok elhangzása nem röhögést, hanem megértő elismerést vált ki: „Ha férfinak születtem volna, akkor ma nő lennék.”

Nincs erről mit beszélni, ez az őrjöngés is elmúlik egyszer.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Heti lámpás (260) Gazdaság (667) Irodalmi kávéház (513) Mondom a magamét (6249) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (142) Jobbegyenes (2387) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Kultúra (6) Egészség (50) Mozi világ (440) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Politika (1581) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (8) Történelem (15) Nagyvilág (1464)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>