Ma 2024 február 23. Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.
A Cseh és a Donáth!

A Cseh és a Donáth!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Véresszáju ballibekkel indul a Sóhivatal műsora.

 

Azt találta ki a két IQ bajnok, hogy mindenütt keresztbe tesz a Fidesz képviselőinek, ahol lehet európai szinten. Azoknak a képviselőknek, akik a magyarországi többségi akaratot képviselik.
Vagyis Magyarországnak tesznek keresztbe. Jávor, Meszerics, Szanyi... megszoktuk.

Nézzük csak a friss ballib horda intellektuális szintje most milyen magasságokban is röpköd.

Sorolja fel a kedves olvasó kapásból a Sóhivatal, azaz EP Állampolgári jogi, belügyi, a Kulturális és oktatásügyi, a Alkotmányos ügyekkel foglalkozó, a Költségvetési ellenőrző és a Biztonságpolitikai bizottságoknak az utóbbi 5 évben regnáló alelnökeit. Nem kell mind a majd' két tucatnyi... elég csak néhányat!

Nos?
Nem megy? Nem baj. Sorolja fel akkor ugyanezen bizottságok elnökeinek neveit a kedves olvasó!
Nos?
Egy sem?
Na, ugye hogy Sóhivatal?!

Most a Cseh, meg a Donáth, meg a Dobrevh, meg az Ujhelyih meg azok mind, akik elárulják a magyar érdekeket, büszkék arra, micsoda tettet hajtanak végre ott, ahol még csak egy botmixert sem készítenek be a parlamenti asztalokba.

Közben meg itthon 5 százalék feletti volt a GDP növekedés, ami a Fidesz-KDNP kormány eredménye, Orbán Viktor vezetésével.

És ez a teljesítmény szerencsére független a Cseh-, Donáth-, Ujhelyih- és Dobrevh-féle árulóktól, meg az itthon csendben isiászát ápoló Gyurcsánytól. Ők majd szurkolnak a román GDP-ért, fotózkodnak a magyargyűlölő Ciolosokkal és támogatják az államok lebontását, hogy megszűnjön végre a bevándorlásellenesek ellenállása, és Magyarországra is érkezhessen végre néhány tíz-, vagy százezer migráns, akik nélkül a liberális jövőkép, ahogy hazánk példája is mutatja, valóban megvalósíthatatlan.

A Sóhivatal uralta Európa nagyobb részére ez sajnos már nem érvényes.  

Üdvözlet,
 KJ
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Történelem (17) Nagyvilág (1309) Egészség (50) Mozaik (83) Heti lámpás (305) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7420) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Autómánia (61) Belföld (10) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Gazdaság (698) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (535) Életmód (1) Jobbegyenes (2761) Tereb (146) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>