Ma 2022 május 17. Paszkál napja van. Holnap Erik, Alexandra napja lesz.
A CÖF nagyon kemény üzenetet küldött Sargentininek

A CÖF nagyon kemény üzenetet küldött Sargentininek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt nem teszik zsebre!

Az Európai Unió parlamenti képviselőjének, Judith Sargentini asszonynak írt nyílt levelet a CÖF-CÖKA a mai napon bocsátotta útjára.

Az Európai Unió parlamenti képviselőjének, Judith Sargentini asszonynak írt nyílt levelet a CÖF-CÖKA a mai napon bocsátotta útjára. Az üzenethez csatolt kísérő levélben az alábbiakat fogalmazta meg:

„Tisztelt Képviselő Asszony!
A magyar civil társadalom nagy többsége mély aggodalommal figyeli a magyar kormány és így Magyarország elleni, eltúlzott aktivitással folytatott aknamunkáját.

A magyar és angol nyelven, a magyar emberek általános véleményét tükröző levelet azért küldjük meg Önnek, hogy gondolja át az Európai Unió egységét is romboló magatartását, hiszen Ön tevékenységével a szövetséges államok egymásra haragításában jár élen. Szeretnénk azt is tudomására hozni, hogy jelen levelünket az Európai Parlament összes képviselőjének is megküldtük.

Reméljük, hogy nyílt levelünk a magyar emberek ellen irányuló ténykedésének átgondolására készteti. Nyílt levelünkhöz Magyarországon, pár nap alatt, 7100 polgár csatlakozott aláírásával és több mint 60 egyesület, alapítvány is kifejezte egyetértését.

Az aláírások a CÖF-CÖKA irodájában hivatalos formában megtekinthetők.

A levél teljes tartalma ]]>IDE]]> kattintva érhető el.

„…Ön, miként azt az Európai Parlament szeptember 12-i ülésén elfogadott különjelentésben és annak vitái során is megmutatta, csak akkor érzi fontos védendő értéknek a demokratikus jogállam doktrínáját, s a többségi elven működő parlamentarizmust, amikor az Önök politikai ízlésének és céljainak megfelelő agendát képviselő kormányok vannak éppen hatalmon. Vagyis Ön valójában nem képvisel semmilyen hiteles és elvszerű meggyőződést, s nem az európai polgárok érdekeit tartja szem előtt! Önnek semmi köze Magyarországhoz, Ön csupán egy nemzetek felett álló s az egész világon működő hálózat, a Soros-birodalom érdekeit védi…”

]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (513) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Politika (1581) Autómánia (61) Jobbegyenes (2304) Heti lámpás (259) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Gazdaság (664) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6057) Mozi világ (440) Történelem (14) Tereb (141) Egészség (50) Nagyvilág (1465) Életmód (1) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>