Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
A bukott baloldal most a tanárokat bujtogatja

A bukott baloldal most a tanárokat bujtogatja

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

És persze ott van a hittan…

 

Honnan lehet egészen biztosan tudni, hogy a baloldal rátelepedett egy adott ügyre? Nagyjából onnan, hogy egy évtizedek óta meglévő problémát úgy próbálnak meg bemutatni, mintha pár éve még minden a legnagyobb rendben lett volna, csak aztán történt valami, mondjuk egy váratlan pillanatban megnyílt a föld, ahonnan mindenféle gonosz és undorító pokolbéli teremtmények másztak elő, hogy a jól, sőt tökéletesen működő rendszert tönkretegyék.

Hogy miről is beszélek? A pedagógusokról például széleskörűen ismert tény, hogy 2010-ig a felső tízezer irigyelt elit klubjához tartoztak, tizenpár éve még egytől egyig multimilliomosok voltak, a dúsgazdagok fényűző életét élték, száz négyzetméteres penthouse lakásokban laktak, a Seychelle-szigetekre, Bora Borára, esetleg a francia Riviérára jártak nyaralni, és persze nem a turistaosztályon utaztak, hanem privát repülőgépeik kényelmét élvezve repültek a célállomásra, miközben az úton Kobe marhával etetett homárt falatoztak. De az is köztudott, bizony Horn és Gyurcsány alatt a tanárok minimum S osztályos Mercedesszel gurultak be az iskolák elé.

Csak aztán aztán jöttek ezek a semmihez sem értő, dilettáns, jobboldali, konzervatív keresztény(kedő) fideszesek, és tönkretették a tanárokat, az oktatást, a dolgot, az ügyet, az eszmét. Igazából mindent. Is. A Fidesz koldusokat csinált a pedagógusokból. Ráadásul már az énekórákat is kántorokkal akarják megtartatni.

És persze ott van a hittan… Csupa potenciális pedofil, aki a Hej, Dunáról fúj a szélbe is megpróbálnak elrejteni egy kis klerikális propagandát, biztosan a hitről meg Istenről is fognak beszélni, miközben a gyerekeket stírölik, keresztet vetve. Folyót prédikálnak, de közben bort isznak, és látástól vakulásig gyerekeket molesztálnának.

Ahelyett, hogy drag queenek jönnének az iskolába, és végre az elfogadást tanítanák meg ennek a bűnös és homofób népnek. Az fantasztikus lenne. A szoknyás, kisminkelt férfiak hiánya miatt tart itt ez az ország. Ha a szeretet meg a drag queenek végre eljönnének értük, a gyerekekért, már nem Orbánnak, hanem Márki-Zay Péternek hívnák a miniszterelnököt.

Apropó Márki-Zay! A múlt héten ő is ott volt a pedagógustüntetésen. A bukott miniszterelnök-jelölt valamiért képtelen belenyugodni a ténybe, hogy megbukott, így aztán minden hétvégét a fővárosban tölt, hogy valami fontos ügy mögé állva bizonyítsa: még mindig ő a messiás, a jövő, a megoldás.
Vagy csak utál otthon lenni; nagy és hangos a család, kicsi és csendes a város.

Értjük. Mindenesetre a kapitány minden szombaton és vasárnap üzembiztosan Budapesten szónokol valahol. És persze Karácsony Gergely, Kunhalmi Ágnes és Fekete-Győr András is a tömegben volt.

A sok bukott ellenzéki vezető ott menetelt, boldogan, hogy az övéi között lehet, ott, ahol szeretik, ahol nem bántják, nem szidják és nem akarják leváltani. Szép is az a civil tüntetés, ahol valósággal lépni sem lehet a politikusoktól. A megmozduláson amúgy alig hétezer ember vett részt, ami – tekintve, hogy Magyarországon nagyjából 140 ezer pedagógus dolgozik – roppant alacsony számnak számít.

Talán maguk az érintettek is tudják, hogy az ellenzék az igazi oka annak, hogy még nem kaphatták meg az őket illető jogos béremelést. A baloldal ugyanis mindent megtesz azért, hogy az EU-s pénzeket ne kapja meg Magyarország, pedig ha ezek a források végre megérkeznének, a pedagógusok bérét is rendezni lehetne.

Apáti Bence - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Tv fotel (65) Történelem (16) Gazdaság (693) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Belföld (10) Egészség (50) Nézőpont (1) Nagyvilág (1309) Sport (729) Mozi világ (440) Flag gondolja (34) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Jobbegyenes (2722) Politika (1581) Kultúra (6) Tereb (146) Irodalmi kávéház (531) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Heti lámpás (281) Mondom a magamét (7244)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>