Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Mire gondolt, legyilkoltatná a fideszeseket?

Mire gondolt, legyilkoltatná a fideszeseket?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Megérkeztünk. A ballib média mély hallgatásával támogatja az újságírót, aki háborúra szólít.

Mindenki hallgat, pedig sortüzekről vizionált a Batka közösségi oldalán. A Batka, a Népszava újságírója. A Batka, aki bejáratos a Kormányinfóra is. Ő az, aki szeptemberben Parazitokrácia szót használt, bizonyára kitalálják, mire, de nem csak azt, hanem a Nemzeti Együttműködés Rendszerét is a nácikhoz hasonlította. Ő az, aki most arról elmélkedik, hogy két sortűz között – annyira nem tökös, hogy leírja, a fideszesekre és támogatóira gondol-e, de a fb posztból egyértelmű – bizonyára volna néhány értelmes ember is, akivel szóba áll.
Az "ilyenekkel szemben csak háborús politikának van értelme" – írja. Ez pedig nekem nagyon háborús uszításnak tűnik...

És semmi felhördülés! Síri csend... és hullaszag? A háborús felhívásra a csend a válasz a Népszavánál, de a 444-nek sem üti meg az ingerküszöbét, ahogy a 24.hu vagy a Hvg sem tiltakozik a vizionált (polgár)háborúról és sortüzekről. Nincs felszólítás, elhatárolódás. Csak csendes bólogatás? Mi ez a hallgatás elvtársak? Nem kellene eldönteni, hogy mellette vagy ellene?!

Bizony, ezek ők, akik ha visszatérnének a hatalomba, ezt a Batkát tennék meg górénak, majd ugyanolyan csendben mint most, végignéznék a sortüzeket, ahogy a Gyurcsány és bandája idejében elkövetett lovasrohamokat, gumibotozásokat, szemkilövetést és ártatlanokat elítélő sorozatpereket.

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Egészség (50) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Autómánia (61) Tv fotel (65) Sport (729) Gazdaság (713) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Tereb (146) Mozaik (83) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2823) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Mondom a magamét (7708) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Heti lámpás (322)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>