Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
Elgondolkodtató...

Elgondolkodtató...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt az emailt nemrég kaptam, ezúton közzé teszem.

Nem tudom eldönteni, mekkora az igazságtartama, nem vagyok szakember, de -legalábbis az email szerint- egy szakember írta. Éppen ezért módfelett elgondolkodtató, és különösen elgondolkadtatóak a benne olvasható adatok. És akkor olvassák:

A cikket egy dán pszichológus írta, 

Ki gondolna erre?

Bemutat egy érdekes szempontot, amit komolyan meg kell fontolni.


     Kíváncsi, hogy a muzulmán emberek miért küldik gyermekeiket ide élő bombaként, és 
miért kell hagyni, hogy muzulmánok jöjjenek bármilyen okból Európába?

Dr. Nicolai Sennels egy dán pszichológus, aki márkomoly kutatásokat végzett a muszlim világ egy kevéssé ismert problémájával: A muszlim beltenyészet katasztrofális eredményei, amit az első unokatestvérek közötti házasságok okoznak. Ez a gyakorlat tilos a zsidó-keresztény hagyományban, amit már Mózes idejében is büntettek,

de Mohamed követőinél már folyik 50 nemzedék óta (1400 éve) a muzulmán világban.

     Ez a beltenyésztési gyakorlat soha nem szűnik meg a muszlim világban, hiszen Mohamed a végső példa és a hatóságok hajthatatlanok minden ilyen kérdésben, beleértve a házasságot is.
 A hatalmas beltenyészet a muszlim génállományban gyakorlatilag visszafordíthatatlan károkat tett, kiemelten az intelligenciában, a józan gondolkodásban, és az egészségben.
Dr. Sennels szerint az összes muszlim közel fele a világon beltenyésztett.

Pakisztánban a számok azt mutatják, hogy megközelítően 70%.

      Még Angliában is a bevándorlóknak közel fele az első unokatestvérével köt házasságot.

Dániában a pakisztáni bevándorlók mintegy 40%-a beltenyésztett.


A számok egyaránt elborzasztóak más fontos muszlim országokban is:


67% Szaúd-Arábiában;
64% Jordániában és Kuvaitban;
63% Szudánban;
60% Irakban; és
54% az Egesült Arab Emírségekben és Katarban


A BBC szerint a pakisztáni muszlim ihletésű beltenyészetazon valószínűsége, hogy egy gyermek recesszív genetikai rendellenességekkel születik, 13X nagyobb, mint egy brit családban. Ugyanakkor míg az Egyesült Királyságban a pakisztániak felelősek 3%-ban a genetikailag hibás születésekért, Pakisztánban 33% ez az arány.


A kockázat az úgynevezett autoszomális recrecesszív betegségek, mint például a cisztás fibrózis és gerincvelői izomsorvadásban 18-szor magasabb, és a halálozási kockázat miatti fejlődési rendellenességek is 10-szeresek.

 

      A beltenyésztés másik negatív következménye, hogy 100%-kal nőtt a kockázata a halvaszületéseknek és 50% -kal nőtt a lehetősége, hogy a gyermek meghal a szülés alatt.Csökkenti a szellemi kapacitást is a muszlim házasság-minta.
       Dr. Sennels szerint a kutatások azt mutatják, hogy a gyerekek a vérségi házasságok miatt elveszítenek 10-16 IQ pontot, és a szociális képességek fejlesztése is jóval lassabb a beltenyésztett babáknál. Annak kockázatát, hogy az IQ-ja alacsonyabb lesz mint 70, (a hivatalos demarkációs szint miatt a minősítés “retardált”), elképesztően (400%) megnöveli az unokatestvérek közötti házasság. (Hasonló hatások figyelhetők meg a fáraó dinasztiáknál az ókori Egyiptomban és a brit királyi családnál, ahol a beltenyészet volt a norma egy jelentős időszakban.)

Dániában a nem-nyugati bevándorlóknak több mint 300% -kal nagyobb valószínűséggel nem sikerül a szükséges intelligencia tesztjük a dán hadseregbe való bejutáshoz.

       Dr. Sennels azt mondja, hogy “a tudásképesség és az absztrakt gondolkodás egyszerűen alacsonyabb az iszlám világban.”


Rámutat arra, hogy az arab világ mindössze 330 könyvet fordít le minden évben. Ez mintegy 20%-a annak, amit csak Görögországban fordítanak le.

Az elmúlt 1200 éves Iszlám csak 100.000 könyvet fordított le arabra, ugyanannyit, mint Spanyolország egyetlen év alatt.


 10 török közül 7 még csak nem is olvasott egy könyvet sem.


     Dr. Sennels rámutat a nehézségekre, hogy miért nem sikeresek a muzulmánok a Nyugaton: “Az alacsonyabb IQ együtt a vallással, amely elítéli a kritikus gondolkodást, biztosan megnehezíti,v hogy sok muszlim sikeres legyen a mi high-tech tudásalapú társadalmunkban.

 

” Csak kilenc muszlim volt, aki valaha Nobel-díjat nyert, és öt olyan volt aki Nobel-békedíjat.”

 

     A Nature magazin szerint a muszlim országokbanmindössze 10% -át hozzák létre a világ tudományos kutatásainak. (mért cikkek egymillió lakosra vetítve).

Dániában (Dr. Sennels hazájában) a muszlim gyermekek nagymértékben felülreprezentáltak a gyermekek körében a sajátos nevelési igény tekintetében.

     Egyharmaduk (33%) a költséges dán iskolák által biztosított gyógypedagógiai szolgáltatást veszi igénybe; =1% -70% a testi fogyatékos muzulmán gyermekek száma Koppenhágában.
Tanulási képességük súlyosan érintett. A vizsgálatok kimutatták, hogy az iskolás arab gyermekek szüleinek 64%-a még 10 év után is írástudatlan.


      A bevándorló muszlim diákok lemorzsolódása a dán középiskolákban kétszer akkora, mint a bennszülötteké.A mentális betegségek is egy végterméke a belterjes házasságoknak. Minél közelebb van a vérrokonság relatíve annál nagyobb a kockázata a skizofrén betegségeknek. A fokozott téboly lehet a magyarázata, hogy Dánia legnagyobb kórházában a klinikailag őrült bűnözők 40%-a bevándorlói háttérrel rendelkezik.

     Az USA sem mentes ettől. Dr. Sennels szerint, “Egy tanulmány alapján 300.000 amerikainál azt mutatják ki, hogy a muszlimok többsége az USA-ban alacsonyabb jövedelmű, kevésbé képzett, és rosszabb a munkahelye, mint a lakosság egészénél.”


Dr. Sennels arra a következtetésre jut:

“Nincs kétség afelől, hogy a széles körben elterjedt hagyományos első unokatestvérek házassága a muzulmánok között ártott a génállománynak. Mivel a muszlim vallásban tiltják a nem-muszlimok közötti házasságot, az megakadályozza, hogy friss genetikai anyag kerüljön a lakosság körébe. A génállomány genetikájának okozott kárt a Próféta tette, amikor az első unokatestvérével kötött házasságot 1400 évvel ezelőtt. Ennek elsöprő közvetlen és közvetett emberi és társadalmi következményei lehetnek. “


A lényeg: az iszlám nem egyszerűen egy jóindulatú és erkölcsileg egyenértékű alternatívája a zsidó-keresztény hagyománynak.
      Ahogy Dr. Sennels rámutat, az első és a legnagyobb áldozatok maguk az iszlám muzulmánok.Egyszerű keresztényi kötelesség, és a józan ész diktálta szükség, hogy megvédjük a nyugati civilizációt a pusztító iszlámmal szemben, és megállítsuk ennek a sötét és veszélyes vallásnak a terjedését .Ezeket a súlyos szociális terheket is figyelembe kell venni, amikor létrehozzák az államok politikáját és az iszlám országokból való bevándorlással kapcsolatos intézkedéseket.

KÉRJÜK KÜLDD EL MÁSOKNAK IS!

Forrás: ]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Heti lámpás (307) Jobbegyenes (2764) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7431) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (535) Politika (1582) Flag gondolja (36) Történelem (17) Vetítő (30) Gazdaság (699) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Mozi világ (440) Mozaik (83) Nézőpont (1) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>