Ma 2020 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Wir Schaffen Das

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Magyarországra menekülnek a németek a migránsok elől.

Megötszöröződött a Magyarországon, a Balaton környékén ingatlant kereső németek száma a francia Le Figaro cikke szerint. A francia lap nagyriportjából az derül ki: az ok egyértelműen a menekültválság. A cikk szerint a németek az országukat elárasztó migránsoktól rettegnek, ez költözésük oka.

Egyre több német ember költözik Magyarországra a menekültválságnak köszönhetően. A Vigyázó blog szúrta ki, hogy a Le Figaro részletes riportban ír arról: egyre több német ember költözik Magyarországra a menekültválságnak köszönhetően. A francia lap szerint a német családok leginkább a Balaton környékén vásárolnak maguknak ingatlant. Ez a jelenség jelentősen felerősödött azóta, hogy Berlin meghirdette a nyitás politikáját a menekültkérdésben. A francia újság több ingatlanügynökkel, akik magyarországi ingatlanokat értékesítenek, és áttelepedő családdal beszélgetett.

Az újság által megszólaltatott Ottmar Heide ingatlanügynök szerint tíz ügyfele közül nyolc a migránsáradat miatt keres magának Magyarországon ingatlant, Günter Schwarz, a Balaton Immobilien ingatlanügynökség tulajdonosa pedig azt mondja, soha nem volt ekkora érdeklődés Németországból. „Naponta 15-20 érdeklődő van, ez ötszöröse a tavalyinak. Az ügyfeleim 50 és 100 ezer euró közötti ingatlanokat keresnek” – idézi a francia lap cikkét a Vigyázó blog.

A cikk szerint a németek az országukat elárasztó migránsoktól rettegnek, ez költözésük oka. Van olyan megszólaló is, aki olyan régen lakik Magyarországon, hogy szavazhatott is a népszavazáson, így október 2-án elment és behúzta a nemet.” (Le Figaro Ces Allemands qui fuient leur pays pour s'installer en Hongrie; Vigyázó blog Le Figaro: Magyarországon keresnek menedéket a német polgárok; mandiner) 

Sok szeretettel és nagy-nagy megértéssel fogadjuk menekülő német testvéreinket!

Magyarország –mint a múltban is- most is befogadja őket, és erejéhez mérten támogatja letelepedésüket, beilleszkedésüket.

Wir schaffen das! Éljen a wilkommenskultur!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (243) Vetítő (37) Sport (729) Tereb (140) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Egészség (50) Irodalmi kávéház (489) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Belföld (5) Mozi világ (440) Politika (1571) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1451) Gazdaság (652) Autómánia (61) Jobbegyenes (1818) Történelem (14) Mondom a magamét (4722) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>