Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Bayer Zsolt: Viszketeg tenyerek

Bayer Zsolt: Viszketeg tenyerek

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
„Orbán g…i, Áder nyeli” – áll a transzparensen. Hát persze.

A mostanában ismét sokat idézett Saul Alinsky egyik alaptétele így hangzik: provokáld őket addig, amíg nem bírják tovább, amíg egyszer elszakad a cérna, s ha sikerül, akkor utána mártírként rájuk mutathatsz, lám, ezek erőszakosak, agresszívek, a vesztedre törnek.

„A fizikai erőszak szavakkal kezdődik”, és „elegünk van már a viszkető tenyerű fideszesekből” – vallja Szél Bernadett, az LMP társelnöke, vagy mije.
Az elmúlt lassan egy hónap kormányellenes tüntetéseinek immáron szinte természetes velejárója lett az erőszak. Nemcsak a verbális, hanem a lehető legigazibb erőszak. A rendőrök megtámadása, dobálása és provokálása, a legkülönbözőbb közintézmények elleni támadások (Parlament, Fidesz-székház, Köztársasági Elnöki Hivatal, minisztériumok stb.), valamint Budapest legforgalmasabb közlekedési csomópontjainak engedély nélküli lezárása.

Közben a Pesti Srácok újságírónőjét lekurvázzák, csikket akarnak elnyomni a „pofáján” (!), lökdösik, rángatják, megveréssel, sőt „agyonveréssel” fenyegetik. Mindezt a libsi-balos médiumok cinkos hallgatása, rosszabb esetben röhögése közepette, és természetesen a fizikai erőszaktól egyáltalán nem visszariadó tüntetők önmagukat mindennemű erőszak elutasítóiként határozzák meg. Akik a legkisebb viszontválaszra vagy durvaságra egyszerre, irányítottan reagálnak, mint az osztriga, amelyre citromot csöppentenek, összerándulnak és ajvékolva elkezdik félteni önmaguk biztonságát, a demokráciát és persze magát Európát.

S persze ők fel vannak mentve minden alól! A 24.hu két „újságírója” kiírja a Facebookra, hogy lámpavasra akarják húzni Ómolnár Miklóst és Bayer Zsoltot. Erre mi a reakció? Másnap a baráti sajtóban azzal mismásolják el a dolgot, hogy „ez csak úgy kicsúszott a szájukon, mert fel voltak háborodva”. Naponta elzokogják, hogy a „dehumanizálás vége mindig erőszak”, eközben a legkisebb skrupulus nélkül dehumanizálnak bárkit, aki nem tetszik nekik. Orbánt például tekergő féregként ábrázolják egy nagyon vicces, nagyon européer installációban.

„Öljétek a szar rendőrt!” – üvölti a csőcselék a Fidesz székháza előtt. Pompás kis performansz, nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbhaladni és felkutatni az erőszakot a Fidesz környékén!

„Úgyis megb…lak!” – üzeni a választáson alulmaradt MSZP képviselője a győztes fideszesnek, aki történetesen egy 70 év körüli hölgy. Na és? Szél Bernadett nem lát okot a megszólalásra. És akkor sem esik össze ájultan a képviselő asszony, amikor a jobbikos Szilágyi György veréssel fenyegeti meg Dömötör Csaba államtitkárt a parlamentben. Szeme sem rebben a „Gyere ki, úgy nyakon b…szlak, hogy leszáll a fejed” bekiabálásra.

„Hadházy szerint nem kell félni a forradalom szótól, hiszen kis forradalmak már most is történnek. Szerinte ezekből a kis forradalmakból születik a győzelem, akkor is, ha vannak megalkuvó emberek, és férgek is.” Így a beszámoló Hadházyról, a Homo erectusról. De hát „aki féregnek nevezi embertársait, az náci!” – szokták üvölteni ezek. Kivétel, ha ők maguk férgeznek. „Félő, hogy Orbánt már csak úgy lehet elzavarni, ahogy a románok tették Ceausescuval” – írja be lapjukba egy „európai” olvasójuk és szavazójuk, a reakció pedig néma csend és sunyi egyetértés. „Orbán g…i, Áder nyeli” – áll a transzparensen, és ez is annyira euró­pai, mint minden transzparense ennek a jakobinus csőcseléknek. S aztán persze behatolnak a Parlamentbe, engedély nélkül, és ott békésnek álcázott erőszakkal megakadályozzák a munkát.

Ha ezt bárhol máshol próbálnák meg, mondjuk az Egyesült Államokban, akkor bizony jönne a takony és a vér. Mert ezt csak itt lehet büntetlenül megcsinálni. S a legfontosabb: nekünk még az igazság sem szaladhat ki a szánkon felháborodásunkban, mert az félelmetes erőszak. Hát persze.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyaridok.hu]]>

Hozzászólások

Béla
2017-05-10 08:16
Régi nóta ez. Már Tisza Istvánnal ezt csinálták. Ugyanazok. Az igazi baj az, hogy az országlakosság fel sem fogja, saját szabadságát kellene kivívnia. HISZEN MA MÁR BÁRKIT BÁRMIKOR FELJELENTVE, AZ IGAZMONDÓT BÖRTÖNBE JUTTATHATJÁK, VAGY LEGALÁBB TÖRÖLTETIK. AHOL S AMIKOR AKARJÁK. Ezen kellene változtatni, a vélemény legyen szabad, de mindenkinek legyen az! Ne csak nekik. Bayer mehet pereskedni, soroságensek ugyanezért pénzt s kitüntetést kapnak..

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Belföld (11) Gazdaság (711) Nézőpont (1) Vetítő (30) Életmód (1) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Mondom a magamét (7657) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Tv fotel (65) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (319) Egészség (50) Jobbegyenes (2815)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>