Ma 2020 július 12. Izabella, Dalma napja van. Holnap Jenő napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Végre!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Figyelem, Megadja újra lecsapott!

Nagyon vártam, hogy Megadja Gábor megtörje a csöndet, melyet önként vállalt penitenciaként szabott ki magára.

Végre megtörtént. Egy tökéletes cikkben foglalta össze mindazt, amit ezekről a jobbikos gazemberekről egyáltalán érdemes megjegyezni.

S csak egy apró kiegészítés: a Megadja által „legtenyérbemászóbb ripacsnak” (tökéletes!) nevezett Jakab Péter a frissen parlamentbe került Bencsik párttársa szerint nem egyéb, mint egy „bálteremben véletlenül kicsúszott hangos fing”, továbbá egy „félrekommunikált zsidó”.

Valamiért ezt a hangos báltermi fingot nem zavarja, sőt, nagyapja emlékét sem sérti, hogy párt- és elvtársa szerint ő egy „félrekommunikált zsidó”. Ennyit arról, mennyire bántotta a fingot a „jákobozás”. Annyira, amennyire a vélt politikai érdek éppen megkövetelte.

Amúgy az is jó, amikor Gyöngyösi a nevezetes listázást rálőcsölte Vonára, mondván, ő csak azért listázta a zsidókat anno a parlamentben, mert a Vona erre utasította. Milyen jellemes, bátor, gerinces srác mi? Most már nincs Vona, kenjük rá az egész szart bátran. És rákente! majd a napokban előkerült egy felvétel, amelyen hónapokkal a listázás után Gyöngyösi szenvedélyesen megismétli az egész mondandóját, kiegészítve azzal, hogy szerinte hadat kellene üzenni Izraelnek. Biztos erre is a Vonától kapott utasítást… Szóval, ezek pont azok, aminek látszanak. Ezért kell a közelükben járva illatos keszkenőt szorítani az orrunk alá.

És akkor nézzük Megadja remek cikkét:

]]>Kisnyilasok színielőadása az őszinte morális felháborodásról: játék és muzsika tíz percben]]>

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (1797) Irodalmi kávéház (489) Sport (729) Autómánia (61) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Egészség (50) Életmód (1) Gazdaság (652) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Kultúra (6) Nagyvilág (1450) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (241) Politika (1571) Történelem (14) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (171) Tereb (140) Mondom a magamét (4648) Belföld (5)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>