Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Úgynevezett hülye kis pöcsök

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Eszük is éppen annyi...

Mindenekelőtt nézzük meg, mit is ír az úgynevezett index (úgynevezett sajtó) úgynevezett újságírója, bizonyos Dull Szabolcs (úgynevezett) arról, hogy Kövér László házelnök vissza mert szólni az úgynevezett Tordai Bence nevű fehérjehalmaznak. Ezt:

„Vita az úgynevezett parlamentben

Egyre gyakoribb, hogy Kövér László házelnök nehezen tolerálja az ellenzéki képviselők felszólalását, és az elnöki pulpitusról szól vissza a szerinte méltatlanul viselkedő képviselőnek.

Múltkor a jobbikos Jakab Péter megjegyzése után ("Ennyi bűnöző között még nem beszéltem") Kövér megvonta a szót a képviselőtől. De Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője sem akar lemaradni, és azok után, hogy múltkor letegezte Orbán Viktort, újabb lekicsinylő megjegyzést tett a kormányfőre.

Tordai az interpellációja közben megjegyezte:

A Párbeszéd nem fogadja el az úgynevezett miniszterelnök torz világlátását a versenyszféra dolgozóinak szembeállítását a közszféra dolgozóival és az inaktívakkal.

Ezt Kövér nem hagyta annyiban:

Az úgynevezett képviselő kérdéseire Bodó Sándor államtitkár úr fog válaszolni.”

Nagyjából értjük, átjött az úgynevezett üzenet, miszerint ezek az úgynevezett ellenzéki képviselők mondhatnak bármit és bárhogy, ezt minden kormánypárti képviselőnek, kormánytagnak, no és persze a házelnöknek szótlanul tűrnie kell. Mert az úgynevezett Dull Szabolcs fehérjehalmaz szerint ez a demokrácia lényege.

Amúgy külön szeretem az úgynevezett Tordai Bence fehérjehalmaz ezen kitételét:

„A Párbeszéd nem fogadja el…”

Azért a miheztartás végett szögezzük le mindjárt az elején: senkit, az égvilágon senkit sem érdekel, mit fogad el és mit nem fogad el az úgynevezett párbeszéd, amely annyit számít és ér, mint a lepkefing. (Eszük is éppen annyi.) Az úgynevezett párbeszéd elfogadási és nem elfogadási hajlandósága, továbbá úgynevezett gondolatai az úgynevezett Tordai Bencén kívül legfeljebb az úgynevezett anyját hozzák lázba.

Amúgy lásd a címben megnevezett úgynevezést. Ennyit érdemes még megjegyezni ezekről.

Bayer Zsolt - ]]>https://badog.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (699) Tv fotel (65) Heti lámpás (307) Életmód (1) Autómánia (61) Mondom a magamét (7431) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2764) Irodalmi kávéház (535) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Egészség (50) Történelem (17) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Nagyvilág (1309) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Mozaik (83) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>