Ma 2023 március 31. Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Tűrhetetlen (30.)

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
(A no-go zónákról IV.)

„Newhamnek a Canning Townhoz és Forest Gate-hez hasonló részei az Egyesült Királyság leghátrányosabb helyzetű és a szegénység által leginkább sújtott belvárosi körzetei közé tartoznak. Canning Town arról is nevezetes, hogy ez a világon az egyetlen hely, ahova a DHL csomagküldő szolgálat nem kézbesít küldeményeket, bár ez a cég a Bagdadhoz hasonló háborús övezetekbe küldött csomagok kiszállítására is fel van készülve. Bár a tanács és a rendőrség nagy erőfeszítéseket tesz a bűnözés visszaszorítása érdekében, még mindig sok aggodalmat okoznak ezek a problémák Newhamben. A fegyverrel elkövetett bűncselekmények, a droggal kapcsolatos bűncselekmények és az utcai rablások leginkább az olyan közlekedési csomópontokban érzékelhetők, mint Stratford, Forest Gate, Manor park és Canning Town. 2006 folyamán összesen 39 000 feljegyzett bűncselekményt követtek el, amelyek között 19 gyilkosság és 180 lövöldözés volt. A kormányzati statisztikák szerint Newhamben húsz százalékkal nagyobb a bűncselekmények aránya, mint az országos átlag. A Newham alatt elhaladó District Line az ország legveszélyesebb és bűncselekményekkel leginkább terhelt vonala. Az itt közlekedő N15-ös jelzésű buszjárat kiérdemelte a bűnözéssel leginkább fertőzött brit buszvonal címet.”

Fenti leírást bárki megtalálhatja a Wikipédián. S csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy tehát a DHL ide nem kézbesít csomagot. Viszont Bagdadba igen…

Az ATV honlapján pedig a mai napig megtalálható ez az anyag (a keltezése 2014. november 16., 8 óra 30 perc, akkor még lehetett az igazságról beszélni, hiszen nem volt politikai tétje!):

„Iszlám enklávé – Ahol a rendőr sincs biztonságban

Miközben Svédország az Európai Unió »régi« tagjai közül az első, amely elismeri a palesztin terrorállamot, a multikulturalizmus és a nyitott határok kritikus állapotokhoz vezettek az országban. Olyan muzulmán enklávék alakultak, ahol a postások, tűzoltók és más fontos szolgáltatások emberei – sőt, gyakran maguk a rendőrök is – rendőri védelmet igényelnek.

Egy nemrégiben közzétett rendőrségi jelentés 55 ilyen, úgynevezett no-go övezetről számol be Svédországban. Európa-szerte találhatók ehhez hasonló övezetek. Ezek a zónák úgy jöttek létre, hogy nagyszámú muszlim bevándorló érkezett a politikailag korrekt és toleráns európai államokba, ahol aztán elutasították az asszimilációt, és olyan, az államon belüli virtuális államot hoztak létre, ahová a hatóságok félnek betenni a lábukat.

Ezek a no-go övezetek valójában olyan mikroállamok, ahol a nyugati értékeket, társadalmat és jogrendszert elutasító saría törvény van érvényben. Ezekben a körzetekben a nem muszlimoknak alkalmazkodniuk kell az iszlám törvényekhez, különben erőszakos következményekkel kell számolniuk.

Daniel Pipes Közel-Kelet-szakértő szerint »ezeknek a zónáknak egy sokkal pontosabb megnevezése lehetne a dár al-iszlám kifejezés – az iszlám háza, az iszlám uralma alatt lévő terület«.

A muszlim menekültek bevándorlása a 9 millió lakosú Svédországba az 1990-es években kezdődött, amikor a nyitott határok menekültügyi politika keretében 100 ezer balkáni menekültet fogadtak be. Svédország Irakból is fogadott be menekülteket, számukat 125 ezerre teszik. 2012 szeptembere óta pedig az arab országokból hetente 1250 menekült érkezik.

A libertárius-konzervatív Daily Caller újság beszámolója szerint májusban a Svédország déli részén található Landskronában a svéd rendőrség – miközben egy gyanúsítottat üldözött – betévedt egy ilyen övezetbe. Mivel az autójukat szétverték, a rendőrök kénytelenek voltak kiszállni. Közel 50 ellenséges »gengszter« vette őket körbe, akiket az erősítésre váró rendőrök előrántott fegyvereikkel próbáltak visszatartani. A segítségükre érkező rendőröknek fél mérföldre a tett helyszínétől kellett megállniuk, a no-go övezeten kívül. A rendőrparancsnok nem merte beküldeni az embereit, attól tartva, hogy a helyzet elmérgesedik. A csapdába esett rendőrök csak magukra számíthattak. Szerencséjükre egyikük ismert néhány helybélit, akik meggyőzték a muzulmán bandát, hogy hagyják őket elmenni.

A svéd rendőrség a 2013-as stockholmi gettólázadás óta – amelyben több száz autót és lakást gyújtottak fel – nem tett komolyabb lépést arra, hogy felvegye a harcot ezekkel az övezetekkel. A rendőrség arról számolt be, hogy muszlim bandák most már ellenőrzőpontokat is felállítottak ezeknek a no-go zónáknak a határain. A konfrontáció helyett a svéd hatóságok alkalmanként úgynevezett »párbeszéd-hivatalnokokat« küldenek hozzájuk a kapcsolatépítési program részeként.”

Nos, ehhez képest ma, ha a magyar kormány no-go zónákról beszél, akkor az érintett országok nagykövetségei tiltakoznak, ennek nyomán a hazai megmondóemberek szintúgy tiltakoznak és gúnyolódnak, de a tények természetesen ettől még tények maradnak! És nehéz nem észrevenni, hogy például a svéd nagykövetség 2014. november 16-án, legkésőbb 16 óra tájban elfelejtett tiltakozni. Miképpen akkoriban Bolgár György sem emelte fel szavát a „Hogy mi van” című rovatában az ATV képtelen hazugságai (vagy tévedései) ellen.

folytatjuk...

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1306) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (142) Egészség (50) Gazdaság (676) Sport (729) Történelem (15) Belföld (8) Irodalmi kávéház (519) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Mondom a magamét (6709) Szépségápolás (15) Életmód (1) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Jobbegyenes (2578) Mozi világ (440) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (261) Politika (1581) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>