Ma 2022 október 06. Brúnó, Renáta napja van. Holnap Amália napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Tűrhetetlen (25.)

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mi tagadás, e sorok írója nem büszke arra, hogy sikerült néhányszor ezek szintjére süllyednie.

„Ne hagyjuk magunkat. Halkan mondom, ne gondolják, hogy az indulat beszél belőlem, és lassan, hogy mindenki értse: a k… anyját mindenkinek, aki nem ismeri el, hogy mi akkor is magyarok vagyunk, ha ezzel a kormánnyal, az által képviselt kirekesztés gyalázatával szembeszegülünk” – vallotta az aktuális tömeg egyik szónoka, és hatalmas taps, ováció volt a jutalma, amely aztán hónapokig visszhangzott a médiában is.
„K… anyját a kormányzati gyermekéheztetőknek. A k… anyátokat! Azt!” – írja az ellenzéki blogger a tömegből, és elismerés illeti érte.

„Egy ország, amely ujjongva, rinyálva és büszkén rohan a szakadék felé. Amikor lezuhan, üvölteni fog, hogy segítség, de a gödör akusztikája miatt ez majd úgy hangzik, hogy…  a k… anyátokat!” – írja a másik ellenzéki blogger, az agyonidézett és ajnározott, és a tömeg elismerően hörög.

„A Magyar Szocialista Párt továbbra sem kapott választ Orbán Viktortól arra a három kérdésre, amiket szerdán fogalmazott meg a frakció” – mondta napirend előtti felszólalásában Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője, aki ismételten feltette a szocialisták kérdéseit: „A Sátán fajzotta-e Orbán Viktort, vagy sikertelen abortusz eredménye? Mikor fogja már be a Fidesz elnöke a pofáját? Ön szerint ki az ötödik Orbán-gyerek apja, ha Nyakó István frakciótársam az?” – fogalmaz a tömeg vicces felülete, és ordító röhögés a jutalom, továbbá természetesen a szólásszabadság önfeledt dicsérete.

„Képzelt riport

– Riporter: Képviselő úr!
– Képviselő úr: Elnézést, sietek!
– Riporter: Én is, csak annyit akartam mondani hogy b… szíven a jó k… anyját a ravatalon!” – fogalmaz a másik, még ünnepeltebb és még többet idézett blog, és a tömeg elalél a gyönyörűségtől.

„Időközben kiderült róluk (mármint a nőkről, B. Zs.), hogy emberek, pont annyi személyiséggel és aggyal, mint a férfiak. Tehát semmi sem indokolja, hogy néhány nevetséges maskarába öltözött, Mikulás-bottal integető kókadt f… előírja nekik, hogy akkor is szülniük kell, ha belehalnak vagy belenyomorodnak” – írja az ünnepelt liberális szerző a papokról, és vállveregetés, ujjongás a jutalma.

„Ami a képviselő úr bekiabálásait illeti, az csak arról szól, hogy kár volt a két perccel az időt rabolnom, mert még az eleje sem jutott el az ön agyáig. A k… anyád!” – mondta az egykori liberális képviselő a parlamentben képviselőtársának, és a tömeg pajkosan összekacsintott a hátak mögött, hogy „ez aztán jól megmondta!”

„B… meg…, b…  meg a k… anyád” – mondta az egykori szocialista képviselő a parlamentben a levezető elnöknek, és ugyanaz volt a jutalma, mint a liberálisnak.

„B… meg KDNP, s külön Semjén Zsolt

Nemzetünknek seggén ott piroslasz mint a folt
Nem választott senki és nem kérte, hogy beszólj
Zárod ám te vasárnap a pofádat be jól
B… meg KDNP, s külön Semjén Zsót
S ha ott van már a Hoffmann Rózsa őt is b… meg jól
Ló…t kapjon Harrach Péter, ne pedig több fényt
Ha eltűnnétek mind a f…ba, az lenne a szép.”

E dalt írta a tömeg által felkent tömegember, és nem akadt liberális és baloldali felület, amely ne idézte volna, aprókat s nagyobbakat sikkantva a gyönyörűségtől, hogy ez mennyire szellemes, mennyire különleges, milyen kiváló.

S amikor a miniszterelnök lánya állapotos, akkor a tömegember „riporter” a háta mögött azon viccelődik, hogy „vajon ki lehet az apja a gyereknek”, és óriási elismerésben van része a bátor, polgárpukkasztó tréfáért; és a tömeg legaljasabb felületének kommentelői sok egyéb mellett ezt írják be a hír mellé:

„Egy a zászló, egy a nemzet, Orbán Ráhel végre ellhet.”

A miniszterelnök fiának afrikai útja kapcsán, egészen pontosan a hazaérkezéséről írt hazugság kommentjeként ezt olvashatjuk ugyanott:

„A kisköcsögnek most itthon kell négerpélót találnia.”

És e felület kommentelői, ugyanezek a tömegemberek, akiknek csak valami fatális véletlen okán lehet helyük a Nap alatt, nos, ők most azon hörögnek, hogy e sorok írója kitüntetést kapott, pedig már leírta, hogy a „k… anyád”, és nem is egyszer.

Mi tagadás, e sorok írója nem büszke arra, hogy sikerült néhányszor ezek szintjére süllyednie. És csak azzal tudja vigasztalni magát, hogy írt mást is. Ami talán túléli őt, és nem csak a szégyene.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (514) Gazdaság (667) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Sport (729) Mozaik (83) Vetítő (30) Tv fotel (65) Életmód (1) Mozi világ (440) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1464) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6353) Egészség (50) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Tereb (142) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2434) Belföld (8)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>