Ma 2021 június 25. Vilmos napja van. Holnap János, Pál napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Szijjártó szerint Orbán nem „kétes alak”

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
„Szijjártó szerint „európai politikushoz méltatlan”, hogy a luxemburgi külügyminiszter szerint Orbán „kétes alak”

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint „elfogadhatatlan és európai politikushoz méltatlan” a luxemburgi külügyminiszternek a magyar miniszterelnökről és a magyar migrációs politikáról szóló nyilatkozata.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium vezetője a közleményében arra reagált, hogy Jean Asselborn a Neue Osnabrücker Zeitung német lapban bírálta a magyar miniszterelnököt és a magyar migrációs politikát.

A luxemburgi külügyminiszter azzal kapcsolatban, hogy a magyar kormányfő jövő kedden találkozik Helmut Kohl korábbi német kancellárral, rejtélyesnek nevezte, hogy egy vérbeli európainak, mint Helmut Kohlnak „ilyen kétes alakokat kell fogadnia”. Ha Németország tavaly nyáron magyar módra reagált volna, „szögesdróttal és gumibottal, akkor az Európai Unió darabokra szakadt volna” – mondta Jean Asselborn, aki az interjúban dicsérte Németország menekültpolitikáját.

Szijjártó Péter közölte: a magyar kormányt és a miniszterelnököt a magyarok egymás után másodszor választották meg nagy többséggel, a magyarok döntését a luxemburgi külügyminiszternek is tiszteletben kell tartania.

Közölte, hogy Magyarország az illegális bevándorlási válság alatt kezdettől fogva ugyanazt az álláspontot képviseli: a külső határokat meg kell védeni, a szabályokat be kell tartani, ellenőrizetlen tömegek nem vonulhatnak végig Európán. Jelenleg már „Magyarország korábbi bírálói is elismerik, hogy a magyar megoldás működik”, az EU már a külső határok védelmére helyezi a hangsúlyt – közölte Szijjártó.

Ha az illegális bevándorlás kezelésében az a politika valósulna meg, amit Jean Asselborn képvisel, annak beláthatatlan következményei lennének: „a terrorveszély nőne, a közbiztonság romlana, a szabályok betartása helyett átláthatatlan helyzetek alakulnának ki”.

„Felszólítjuk Jean Asselbornt, hogy fejezze be az európai szabályok betartása elleni lázítást” – közölte Szijjártó Péter.

A két külügyminiszternek ez már a ]]>sokadik összecsapása]]>. (MTI, 444) 

Jean Asselborn nem külügyminiszter, hiszen nincs is állam, amelyet képviselhetne.

Luxemburg egy adóparadicsom.

Luxemburg egy offshore-ban utazó, ócska kis appendix, egy szatócsbolt, egy önmagát hercegségnek becézgető kalmárság, ami abból él, hogy lop, csal, hazudik.

Luxemburg több pénzt lopott el fennállása alatt, mint bárki más Európában.

Egyáltalán nem véletlen, hogy ennek a szemétdombnak egykori vezetője, a legfőbb offshore-lovag vezeti ma az Uniót.

Jean Asselborn ennek a csilli-villi pöcének a csicskása.

Jean Asselborn nem tud semmit, csak hazudozni, sértegetni, ócska közhelyeket puffogtatni, mellébeszélni, tolni a pc lószart.

Jean Asselborn egy pitiáner lótolvaj, aki azt hiszi, azért, mert eltartott kisujjal fogja a pezsgős poharat és nem fingik hangosan az európai szalonokban, már valaki.

Jean Asselborn most éppen a német nagyvállalatok érdekeit képviseli, amikor dicsérgeti a német bevándorlás politikát, és ekézi a magyart.

Jean Asselborn is azt gondolja, majd a beduin kecskepásztor meg a szír keszrasütő fogja megmenti Európa gazdaságát, az afgán máktermesztő és a bangladeshi buszsofőr pedig majd megoldja a demográfiai gondokat.

Ebből következően Jean Asselborn számára semmit sem jelent Európa maga, Jean Asselborn egyetlen kulturális öröksége az automata pénzszámoló, ahhoz van érzelmi kötődése, ugyanis Jean Asselborn az anyját is szívesen megcsinálná egy ropogós tíz eurósért.

Jean Asselborn számára nem okoz problémát, hogy amúgy Európa a saját fiataljainak is képtelen munkát adni, nem érdekli, hogy mondjuk Spanyolországban ötven százalékos a fiatalok körében a munkanélküliség, leszarja, hogy az európai fiatalok is népvándorlásba kezdtek, hogy a spanyol fiatalok Dél-Amerikába, az angol fiatalok Ausztráliába, a román, lengyel, magyar fiatalok meg nyugat-Európába vándorolnak a meló után, Jean Asselborn továbbra is a pakisztáni munkanélkülit, a marokkói tevehajcsárt meg a haitiből ideszakadt, munka nélkül maradt szénégetőt várja, őket szereti, bennük látja a megváltót, hiszen Jean Asselborn vágya, hogy ezek majd a jelenlegi legalacsonyabb európai bérek egyötödéért is elvégzik a melót, már ha be lehet őket egyáltalán tanítani bármilyen melóra, és ha akarnak egyáltalán melózni bármit is.   

Jean Asselborn egy gazember, mint az összes többi politikus, aki így gondolkodik.

Jean Asselborn: Kussolj, és várd az ítéletet!

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Gazdaság (657) Mozi világ (440) Mozaik (83) Nagyvilág (1456) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Politika (1578) Gasztronómia (539) Sport (729) Életmód (1) Kultúra (6) Jobbegyenes (2055) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Egészség (50) Belföld (6) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (255) Történelem (14) Tv fotel (65) Tereb (138) Irodalmi kávéház (504) Mondom a magamét (5387)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>