Ma 2023 március 24. Gábor, Karina napja van. Holnap Irén, Irisz napja lesz.
Bayer Zsolt: Szelíd figyelmeztetés Michael Gahlernek

Bayer Zsolt: Szelíd figyelmeztetés Michael Gahlernek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Gahler! Kuss! És szállj magadba, te senki! Világos?

Az Európai Néppárt frakciójának külügyi szóvivője, bizonyos Michael Gahler a lehető legaljasabb, legbecstelenebb rágalmat fogalmazta meg (ismételte meg) a magyar miniszterelnökkel szemben. Az ok: Magyarország nem hajlandó belemenni abba, hogy Kirill pátriárkát vagyonbefagyasztással és beutazási tilalommal büntesse az Európai Unió.

Nézzük előbb ezt – vagyis a Kirill pátriárka, tehát az orosz ortodox egyház feje elleni szankció tervét.

Itt sem túl bonyolult a helyzet.

Egy egyházi vezetővel, egyházi személlyel szemben nem vezetünk be szankciókat. Pont. Ez vallásszabadság, továbbá civilizáltság kérdése. A Kirill pátriárka elleni szankciók az ortodox hívek elleni szankciók is egyben, ez pedig szembemegy minden európai értékkel. Ugyanis – és ezt nagyon fontos hangsúlyoznunk! – azokat a bizonyos „európai értékeket” továbbra sem a Michael Gahler-féle aljas gazemberek határozzák meg, éppen ellenkezőleg, az európai értékek éppen a Michael Gahler-féle aljas gazemberek ellenére léteznek. És ezen európai értékek nem teszik lehetővé egyházi személyek kitiltását éppúgy, ahogy nem tennék lehetővé művészek és sportolók ki- és betiltását sem. De sajnos ezt teljesen felesleges magyarázni ezeknek, mert ezeknek semmi közük sincsen már az európai értékekhez. És úgy általában Európához. Ezt pedig onnan lehet tudni a legbiztosabban, hogy ezek gátlás nélkül tesznek egyenlőségjelet önmaguk és Európa közé, és ezt a hazugságot harsogják reggeltől estig.

 És akkor lássuk, mit is mondott pontosan Gahler! Ezt mondta:

 „Szégyellje magát! Egy napon kiderül majd, mivel bírják rá az együttműködésre az oroszok. Micsoda szégyen ez a szabadságszerető Magyarország számára!”

Ezt pedig Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének mondta.

Nos, akkor üzenjük Gahlernek:

Magukban, németekben éppen az a legelviselhetetlenebb, ami más vonatkozásban a legcsodálatraméltóbb: hogy képtelenek bármit is félszívvel csinálni. A fanatizmusuk.

Amikor nácinak kellett lenni, maguk aztán beleálltak, abban hiba nem volt, és követték a vezérüket egészen a pokol hetedik bugyráig.

Amikor kommunistának kellett lenni, maguk aztán beleálltak. Meggyőződésem, hogy egyetlen egy hely volt ezen a világon, ahol azt halálosan komolyan gondolták, és még élvezték is (persze, hiszen alapjaiban alig különbözik a nácizmustól, hiszen olyan mindegy, hogy faji alapon vagy osztály alapon irtunk ki embereket), ez a hely pedig az egykori NDK volt.

És most, hogy önsorsrontó, öngyűlölő, nemzettagadó, idióta „liberális” zombinak kell lenni, maguk németek, ismét élenjárók. Éltanulók. Stréberek. A maga fajtája, az ilyen Gahlerek menetelnek most is az élen, bele egyenesen a semmibe.

Tudja mi fog egyszer kiderülni? Hogy mitől lettek maguk ilyen undorítóan gyávák, ilyen gerinctelenek, ennyire semmilyenek, ennyire langyosak? Az fog egyszer kiderülni, hogy a magafajta senkik (Gahlerek, Weberek, miegyéb) mikor és miért veszítették el minden tartásukat, és miért nem maradt maguknak semmi más, csak a rettegés a holnapi Die Welt vezércikktől, meg a „közvéleménytől”, amelyet természetesen a világ legaljasabb és legkézivezéreltebb sajtója irányít: a politikával összefonódott, ócska, aljas és hazug német sajtó. A maguk sajtója.

Maguktól émelyegne és undorral fordulna el Helmut Kohl, de Willy Brandt is, hogy mondjak valakit a szocialisták közül. Maguk ott ücsörögnek a Néppártban, az EU legnagyobb „konzervatív” pártcsaládjában, s közben már nagyítóval sem lehet magukat megkülönböztetni a legvadabb, legócskább, leghülyébb liberálisoktól meg anarchistáktól. Maguk nem Kohl kancellár politikai örökösei, hanem Cohn-Bendit meg Verhofstadt másolatai. Magukat már rég kiköpte szájából az Úr!

Maguk úgy tekerednek ránk, mint Laokoón papra és fiaira a kígyó. És bizony, mi, szabadságszerető magyarok undorodunk a nyugati lenézéstől, a maguk indokolatlan, semmivel sem magyarázható felsőbbrendűségi komplexusától, a német hatalmi gőgtől (a franciától is, bocs), a kisantant éledező, bűnös rövidlátásától és gyűlöletétől, az Európára fenekedők, az Európát elveszejteni vágyók bűneitől és tébolyától, az aggastyán Gyuri bá’-tól és kitartottjaitól – igen, ezek most (megint) megtalálták a közös nevezőt, beteg gyűlöletük tárgyát, Orbán Viktort és Magyarországot.

Putyin meg röhög a markába – és erre meg is van minden oka, ezt a sok idióta gazembert látva.

Aztán majd, a füstölgő Európa romjain üldögélve, ez a sok idióta gazember fogja nyalogatni sebeit, és továbbra sem fog eszükbe jutni semmi sem.

Egy halott kultúra söpredéke marcangolja majd egymást. A többi néma csend…

Gahler! Kuss! És szállj magadba, te senki! Világos?

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1305) Irodalmi kávéház (518) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6698) Tereb (142) Politika (1581) Heti lámpás (261) Jobbegyenes (2572) Gazdaság (676) Sport (729) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Történelem (15) Kultúra (6) Autómánia (61) Vetítő (30) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>